Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου

Το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη και της Δανάης Στράτου Facebook Twitter
ΕUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
5

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τη Βουλή τα πόθεν έσχες των πολιτικών για το 2016, το 2017 και το 2018, ανάμεσα τους και εκείνο τoυ Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του Δανάης Στράτου

2016 (χρήση 2015)

Το 2016 (χρήση 2015) ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, δήλωσε συνολικά εισοδήματα 174.423 ευρώ και η σύζυγός του Δανάη Στράτου 840 ευρώ. Ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει καταθέσεις συνολικού ύψους 20.724 ευρώ και 18.438 δολαρίων ΗΠΑ. Η σύζυγός του δηλώνει μία κατάθεση 426 ευρώ.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 δηλώνει μια μονοκατοικία στον Ωρωπό και δυο βοσκοτόπια. Η σύζυγός του δηλώνει 2 μονοκατοικίες στην Αίγινα, 4 βοσκοτόπια και 1 κατάστημα στην Αθήνα. Ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει δηλώσει δίκυκλα και δύο ΙΧ, ενώ η σύζυγός του έχει δηλώσει ένα δίκυκλο και έχει από κοινού με τον σύζυγό της ένα αυτοκίνητο. Συνολικά, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η σύζυγος του έχουν στην κατοχή τους 10 οχήματα.

Ο κ. Βαρουφάκης και η σύζυγός του συμμετέχουν σε Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, ενώ η σύζυγός του έχει ατομική επιχείρηση. Ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει ένα επαγγελματικό δάνειο με οφειλόμενο υπόλοιπο 11.658 ευρώ.

2017 (χρήση 2016)

Το έτος 2017 (χρήση 2016) ο Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε συνολικά εισοδήματα 346.469 ευρώ και η σύζυγός του 840 ευρώ. Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε καταθέσεις συνολικού ύψους 69.888 ευρώ και 204.684 δολαρίων ΗΠΑ. Η σύζυγός του δήλωσε κατάθεση 2.927 ευρώ. Η μόνη αλλαγή στα λοιπά περιουσιακά στοιχεία είναι η αγορά εξωλέμβιου σκάφους.

2018 (χρήση 2017)

Το έτος 2018 (χρήση 2017), ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 δήλωσε συνολικά εισοδήματα 458.000 ευρώ και η σύζυγός του 840 ευρώ. Ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε καταθέσεις συνολικού ύψους 38.811 ευρώ και 211.687 δολαρίων ΗΠΑ. Η σύζυγός του δήλωσε κατάθεση 552 ευρώ. Η Δανάη Στράτου δηλώνει ότι το 2017 απέκτησε με γονική παροχή ένα διαμέρισμα στην Αθήνα.

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
παντως τοθεατρο του παραλογου καταφερε να κανει πλουσιοτερο τον γιανη με δυο ή ενα ν αλλα με πολλη εξαργυρωσιμη δημοσιοτητα απομια παρολιγο τραγωδια
Με λιγα λογια τη Δαναη τη χαρτζιλικωνει ακομα ο μπαμπας ή/και ο Γιανης; Ή αυτο ή παιζει πολυ χρημα σε μετρητο θυριδες (ελβετια προφανως) και οφφ σορ.