Πολύ κοντά σε συμφωνία κυβέρνηση και Θεσμοί - Κατρούγκαλος: «Έκλεισε» το ασφαλιστικό

Πολύ κοντά σε συμφωνία κυβέρνηση και Θεσμοί - Κατρούγκαλος: «Έκλεισε» το ασφαλιστικό Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

«Έχουμε σχεδόν λευκό καπνό, υπήρξε σύγκλιση της τελευταίας στιγμής, νομίζω ότι θα έχουμε θετική αναφορά στο Eurogroup», σημείωνε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών αμέσως μετά το τέλος της μεσημεριανής συνάντησης στο Χίλτον.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε σύγκλιση σε «κόκκινα» δάνεια και ασφαλιστικό, ωστόσο στα ανοιχτά ζητήματα παραμένει το θέμα του αφορολόγητου.

Ταυτόχρονα, ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος, εξερχόμενος από τη συνάντηση με το κουαρτέτο, ανακοίνωσε πως υπάρχει συμφωνία με τους δανειστές με βάση την ελληνική πρόταση για τις επικουρικές συντάξεις.

Όπως δήλωσε ο κ. Κατρούγκαλος «κλείσαμε για τις επικουρικές, δέχθηκαν την πρότασή μας για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών, μένουν μόνο περίπου 70 εκατ. Ευρώ, για τα οποία πρέπει τα τεχνικά κλιμάκια να καταλήξουν σε συμφωνία».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM
Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
αν ισχυει ειπαν ναι σε ολα... αν και το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι τις επομενες μερες θα κακαριζουν για το ποσο αριστεροι ειναι ποσο πονανε για τα νεα μετρα. πλεον ομως ο χρονος μετρα αντιστροφα, λιγες οι μερες τους.