Πλήρης στήριξη Τσίπρα σε Δούρου: «Η στοχοποίηση είναι τίτλος τιμής»

Πλήρης στήριξη Τσίπρα σε Δούρου: «Η στοχοποίηση είναι τίτλος τιμής» Facebook Twitter
Eurokinissi
3

Πλήρη στήριξη στην Ρένα Δούρου για επανεκλογή στην θέση της περιφερειάρχη Αττικής έδωσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της «Δύναμη Ζωής» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Ρένα Δούρου θα είναι ξανά Περιφερειάρχης Αττικής είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρουσίαση του συνδυασμού της Ρένας Δούρου για τις περιφερειακές εκλογές προσθέτοντας «Ρένα η διαρκής στοχοποίηση δεν είναι κατηγορία είναι τίτλος τιμής για σένα». 

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, γνωρίζαμε ότι το βάρος της ευθύνης θα είναι μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι δεν ερχόμαστε μόνο για να καταδείξουμε την ανικανότητα και την ιδιοτέλεια του προηγούμενου καθεστώτος. Αλλά για να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Οι πολίτες πεισμώνουν από τα fake news και θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας ενώ ανατρέχοντας στο 2014 είπε ότι τότε η νίκη της Ρένας Δούρου ήταν η πρώτη από μία σειρά διαδοχικών νικών.

Η Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες, οι εκλεγμένοι σύμβουλοι εργάστηκαν με προσήλωση και αίσθημα ευθύνης για να αλλάξει πρόσωπο η Αττική. Αθόρυβα. Στο πεδίο. Όχι από τα γραφεία τους. Εκεί που υπάρχουν οι πραγματικές ανάγκες. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, έγιναν μεγάλα βήματα: Αποκαταστάθηκε η νομιμότητα και η διαφάνεια, προχώρησαν μεγάλα έργα, έγινε ουσιαστικό έργο στην κοινωνική πολιτική, αναδείχθηκε με παρεμβάσεις το πολιτισμικό πρόσωπο της Αττικής, ενώ η Περιφέρεια ήταν εκεί για το σύνολο των Δήμων, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Εμφανής ήταν η συγκίνηση της  κ. Δούρου, κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. 

 

Η μάχη της Αττικής, είναι η μάχη της Δημοκρατίας για τον τόπο, είναι η μάχη της προόδου και της ευημερίας του λαού μας, ανέφερε από την μεριά της η Ρένα Δούρου.


«Τηρήσαμε το συμβόλαιό μας με τους πολίτες. Και πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα, μπροστά στις προκλήσεις που έρχονται», ανέφερε η Ρένα Δούρου και πρόσθεσε «είμαστε περήφανοι που η συνέπεια και η προσήλωσή μας στις κοινωνικές ανάγκες γέννησε τη συμπόρευση με αυτούς που το σάπιο καθεστώς της παλιάς Ελλάδας δεν τους χωράει πια. Πολλοί από αυτούς είναι σήμερα μαζί μας. Είναι δίπλα μας. Σε μια συμφωνία αρχών και αξιών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ