Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Επική αναδίπλωση της κυβέρνησης για την αύξηση των προστίμων στα 500 ευρώ

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Επική αναδίπλωση της κυβέρνησης για την αύξηση των προστίμων στα 500 ευρώ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν το «πάγωμα» της αύξησης στα πρόστιμα για το lockdown, που είχε προαναγγείλει το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην πρωτολογία του, ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει πως από τα 300 ευρώ που είναι σήμερα, το πρόστιμο για τους παραβάτες των μέτρων θα αυξηθεί στα 500 ευρώ αλλά το απόγευμα γνωστοποιήθηκε πως το ζήτημα θα επανεξεταστεί μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Πηγές της Κουμουνδούρου κάνουν λόγο για «επικών διαστάσεων αναδίπλωση», σχολιάζοντας την τριτολογία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή και την αναστολή της αύξησης του προστίμου για την παραβίαση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία: Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται. Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον- άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα. Και για να δικαιολογήσει την επικών διαστάσεων αναδίπλωση, απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου. Το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της!», αναφέρουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM