Περίεργο περιστατικό με κλεμμένο ι.χ. έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Περίεργο περιστατικό με κλεμμένο ι.χ. έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει περιστατικό που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, αυτοκίνητο τύπου smart πέρασε έξω από τα γραφεία πριν από τρεις ημέρες και πέταξε φέιγ βολάν με απειλητικά μηνύματα κατά δυο στελεχών της κυβέρνησης. Το αυτοκίνητο χάθηκε στη συνέχεια στα στενά του Ψυρρή, ωστόσο οι αστυνομικοί πρόλαβαν να συγκρατήσουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που όμως αποδείχτηκε από την έρευνα ότι ήταν κλεμμένο.

Η ιδιοκτήτρια βρέθηκε και δεν γνώριζε το παραμικρό.

Μετά από το περιστατικό αυτό, ο αρχές αλλάζουν το σχεδιασμό της φύλαξης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ενισχύουν και την αστυνομική φύλαξη έξω από τα σπίτια των δυο υπουργών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλεμμένο αυτοκίνητο ακολουθούσε και οικονομικό στέλεχος της χώρας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM