Περίεργο περιστατικό με κλεμμένο ι.χ. έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Περίεργο περιστατικό με κλεμμένο ι.χ. έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει περιστατικό που σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι, αυτοκίνητο τύπου smart πέρασε έξω από τα γραφεία πριν από τρεις ημέρες και πέταξε φέιγ βολάν με απειλητικά μηνύματα κατά δυο στελεχών της κυβέρνησης. Το αυτοκίνητο χάθηκε στη συνέχεια στα στενά του Ψυρρή, ωστόσο οι αστυνομικοί πρόλαβαν να συγκρατήσουν τον αριθμό του αυτοκινήτου που όμως αποδείχτηκε από την έρευνα ότι ήταν κλεμμένο.

Η ιδιοκτήτρια βρέθηκε και δεν γνώριζε το παραμικρό.

Μετά από το περιστατικό αυτό, ο αρχές αλλάζουν το σχεδιασμό της φύλαξης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ενισχύουν και την αστυνομική φύλαξη έξω από τα σπίτια των δυο υπουργών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλεμμένο αυτοκίνητο ακολουθούσε και οικονομικό στέλεχος της χώρας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM