Πελώνη: Να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων

Πελώνη: Να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων Facebook Twitter
0

Με ανάρτησή της στο Twitter, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη χαρακτηρίζει fake news τη διακίνηση σχολίων αναφορικά με τον τρόπο που γίνεται η ενημέρωση για τις πυρκαγιές.

Η κ. Πελώνη επισημαίνει ότι τώρα είναι η ώρα της μάχης και οτιδήποτε άλλο το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Σταματήστε επιτέλους τα fake news! Όλοι είμαστε εδώ και οτιδήποτε άλλο το διαψεύδω κατηγορηματικά. Αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι επιλογή της κυβέρνησης η ενημέρωση να είναι επιχειρησιακή και να γίνεται από τον κ. Χαρδαλιά δύο φορές την ημέρα».

Σε άλλη ανάρτησή της η κ. Πελώνη, συμπληρώνει: «Παρακαλώ να σταματήσει η διασπορά ψευδών ειδήσεων για Κούβες και άλλες αθλιότητες. Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Τα υπόλοιπα στην ώρα τους».

Ηλιόπουλος σε Πελώνη: Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται 

Τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , Νάσος Ηλιόπουλος.

«Χαιρετίζω την επανεμφάνιση της κυβερνητικής εκπροσώπου, που μας ενημέρωσε ότι δεν θα μας ενημερώσει για τίποτα», αντέδρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, «σε μια στιγμή κρίσης αντί για ενημέρωση η κυρία Πελώνη κρύβεται. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Η χώρα καίγεται και οι υπουργοί κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, μήπως και γλυτώσουν τις ευθύνες τους, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM