ΠΑΣΟΚ: Οι πολίτες θέλουν πίσω τις δουλειές και τα παιδιά τους που μεταναστεύουν μαζικά στα ξένα

ΠΑΣΟΚ: Οι πολίτες θέλουν πίσω τις δουλειές και τα παιδιά τους που μεταναστεύουν μαζικά στα ξένα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

«Ο κ. Τσίπρας έκλεισε τον κύκλο του και ο λόγος πρέπει να δοθεί στον κυρίαρχο ελληνικό λαό» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοζάνη χθες το βράδυ.


Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «σε ολιγομελές ακροατήριο και με πολυπληθή την παρουσία ΜΑΤ και δυνάμεων της ΕΛΑΣ που θύμισε άλλες εποχές, μίλησε χθες ο κ. Τσίπρας σε κομματική εκδήλωση που τη βάφτισε αναπτυξιακό συνέδριο, στην Κοζάνη. Εκεί, που τρία χρόνια πριν μιλούσε για εθνικό έγκλημα ζητώντας δημοψήφισμα, δεν βρήκε λέξη να πει για το ξεπούλημα του 40% της λιγνιτικής παραγωγής και την εκποίηση της μισής πελατείας της Δ.Ε.Η. με μηδενικό αντάλλαγμα».


Το ΠΑΣΟΚ συμπληρώνει ότι «η Δυτική Μακεδονία, είναι αντιμέτωπη με την πρόκληση της μετάβασης σε μία νέα εποχή και χρειάζεται σχέδιο, χρόνο και χρήμα, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο «πρόγραμμα Ελλάδα», που εκπονήθηκε με τη συνεργασία των παραγωγικών φορέων της περιοχής. Ό,τι ακριβώς της στέρησε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργοί του με το προωθούμενο έγκλημα της ερήμωσης του τόπου. Τα ταξίματα για φθηνό ρεύμα στη Δυτική Μακεδονία είναι επίδομα φτώχειας, από αυτούς που φέρνουν τη φτωχοποίηση. Οι πολίτες δεν θέλουν επιδόματα, θέλουν πίσω τις δουλειές τους και τα παιδιά τους, που μεταναστεύουν μαζικά στα ξένα. Δεν αξίζει τέτοια τύχη στη Δυτική Μακεδονία, δεν αξίζει τέτοια τύχη στην Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας γύρισε χθες επιδεικτικά την πλάτη της στον κ. Τσίπρα και τους θλιβερούς χειροκροτητές του. Ο κύκλος τους έκλεισε, γιατί το μόνο που μπορούν να προσφέρουν, είναι εγκαίνια σε έργα για τα οποία μόχθησαν άλλοι και αυτοί τα πολέμησαν με πάθος, όπως το πρωτοποριακό έργο διαχείρισης απορριμμάτων από τη ΔΙΑΔΥΜΑ».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ