Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα

Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Την αμέριστη υποστήριξή του στην Ρένα Δούρου εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενόψει και της δεύτερου γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής.

Mε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως ως περιφερειάρχης η Ρένα Δούρου φρόντισε ώστε να γίνουν έργα σε όλους τους δήμους της Αττικής. 

Ο Νίκος Παππάς, έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του ότι συντάσσεται με τη Ρένα Δούρου «γιατί αθόρυβα και δυνατά δεν άφησε κανέναν από τους 66 δήμους της Αττικής χωρίς έργα». Ο υπουργός πρόσθεσε ότι 1.250 έργα, 360 εργοτάξια «ακόμα και τώρα μιλούν από μόνα τους. Με τη Ρένα γιατί αντί να ποζάρει για φωτογραφίες, έκανε έργο».

Με καταμετρημένο το 99,9% των ψήφων, ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», συγκεντρώνει το 37,63% ενώ η «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου ακολουθεί με 19,71%. Στον α' γύρο, τον Γιώργο Πατούλη προτίμησαν περισσότεροι από 600.000 ψηφοφόροι ενώ την κα Δούρου περίπου 314.300. Παρά την μεγάλη διαφορά ωστόσο η Ρένα Δούρου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και κάλεσε τους πολίτες να «κάνουν την ανατροπή» στον β΄γύρο της 2ας Ιουνίου. 

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα Πηγή: www.lifo.grΘερμά παρακαλούμε :Όχι άλλα έργα, όχι άλλα έργα !Δεν μας αφήνουν σε ησυχία τα εργοτάξια !Τώρα, αν πιθανόν μοίρασε την όποια πίτα όσο μπορούσε σε όλους τους δήμους για να έχει να το λέει, εντάξει, μην το παρακάνουμε κιόλας.Πάντως, η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι τα όποια έργα έγιναν, όλα ξεκίνησαν - όλως τυχαίως -, μετά την τραγωδία της Μάνδρας. Και μας ζάλισαν τα αυτιά έκτοτε να ακούμε - ξαφνικά - για εκατοντάδες εκατομύρια. Μέχρι τότε τίποτε, αν και προεκλογικά υποσχόταν ότι 6 (έξι) μήνες μετά την εκλογή της, τα αντιπλημμυρικά π.χ. έργα, θα ήταν όλα έτοιμα !Κοντολογίς, νομίζω ένα θέμα το έχουμε στην αχανή Αττική ποιον να επιλέξουμε.
Ναι ε? Ε, κατι δε θα καταλαβε τοτε ο λαος της Αττικης που εδωσε 37.6% στον Πατουλη και 19.7% στη Δουρου. Προφανως για τη Δουρου το περασμα στο δευτερο γυρο θεωρειται grand succès! Βρε, κουνια που σας κουναγε και τους δυο!