Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα

Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Την αμέριστη υποστήριξή του στην Ρένα Δούρου εξέφρασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενόψει και της δεύτερου γύρου αυτοδιοικητικών εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής.

Mε ανάρτησή του στο Twitter, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως ως περιφερειάρχης η Ρένα Δούρου φρόντισε ώστε να γίνουν έργα σε όλους τους δήμους της Αττικής. 

Ο Νίκος Παππάς, έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του ότι συντάσσεται με τη Ρένα Δούρου «γιατί αθόρυβα και δυνατά δεν άφησε κανέναν από τους 66 δήμους της Αττικής χωρίς έργα». Ο υπουργός πρόσθεσε ότι 1.250 έργα, 360 εργοτάξια «ακόμα και τώρα μιλούν από μόνα τους. Με τη Ρένα γιατί αντί να ποζάρει για φωτογραφίες, έκανε έργο».

Με καταμετρημένο το 99,9% των ψήφων, ο συνδυασμός του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», συγκεντρώνει το 37,63% ενώ η «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου ακολουθεί με 19,71%. Στον α' γύρο, τον Γιώργο Πατούλη προτίμησαν περισσότεροι από 600.000 ψηφοφόροι ενώ την κα Δούρου περίπου 314.300. Παρά την μεγάλη διαφορά ωστόσο η Ρένα Δούρου εμφανίστηκε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και κάλεσε τους πολίτες να «κάνουν την ανατροπή» στον β΄γύρο της 2ας Ιουνίου. 

Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Παππάς: Η Ρένα Δούρου δεν άφησε κανέναν δήμο της Αττικής χωρίς έργα Πηγή: www.lifo.grΘερμά παρακαλούμε :Όχι άλλα έργα, όχι άλλα έργα !Δεν μας αφήνουν σε ησυχία τα εργοτάξια !Τώρα, αν πιθανόν μοίρασε την όποια πίτα όσο μπορούσε σε όλους τους δήμους για να έχει να το λέει, εντάξει, μην το παρακάνουμε κιόλας.Πάντως, η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι τα όποια έργα έγιναν, όλα ξεκίνησαν - όλως τυχαίως -, μετά την τραγωδία της Μάνδρας. Και μας ζάλισαν τα αυτιά έκτοτε να ακούμε - ξαφνικά - για εκατοντάδες εκατομύρια. Μέχρι τότε τίποτε, αν και προεκλογικά υποσχόταν ότι 6 (έξι) μήνες μετά την εκλογή της, τα αντιπλημμυρικά π.χ. έργα, θα ήταν όλα έτοιμα !Κοντολογίς, νομίζω ένα θέμα το έχουμε στην αχανή Αττική ποιον να επιλέξουμε.
Ναι ε? Ε, κατι δε θα καταλαβε τοτε ο λαος της Αττικης που εδωσε 37.6% στον Πατουλη και 19.7% στη Δουρου. Προφανως για τη Δουρου το περασμα στο δευτερο γυρο θεωρειται grand succès! Βρε, κουνια που σας κουναγε και τους δυο!