Οξύτατη απάντηση του Σπίρτζη στη Ν.Δ. για τα δημόσια έργα: Τη μεγαλύτερη έκπτωση έχει ο συνέταιρος του "δεξιού χεριού" του Μητσοτάκη

Οξύτατη απάντηση του Σπίρτζη στη Ν.Δ. για τα δημόσια έργα: Τη μεγαλύτερη έκπτωση έχει ο συνέταιρος του "δεξιού χεριού" του Μητσοτάκη Facebook Twitter
0

Οξύτατη απάντηση δίνει το υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων στη ΝΔ, η οποία, με ανακοίνωσή της, κατηγόρησε τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη και την εφημερίδα "Αυγή" «ότι παραποιούν την αλήθεια στα δημόσια έργα».

 Η ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών, αναφέρει τα εξής:

   1. Αφήστε τους κουμπάρους και δείτε τους συνεταίρους που έχετε στα γραφεία σας. Στα 3 από τα 8 έργα του Πάτρα - Πύργος, τη μεγαλύτερη έκπτωση έχει δώσει ο συνεταίρος του ανθρώπου που είναι δεξί χέρι του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος που του έδωσε το πρώτο φιλί, μετά την εκλογή του ως προέδρου της ΝΔ.

   2. Τηλεφωνήστε στους αγαπημένους σας καναλάρχες, για να σας ενημερώσουν για τις σχέσεις τους με τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες.

   3. Επιστρατεύστε όλους του πρώην υπουργούς σας, από τον κ. Σουφλιά μέχρι τον κ. Χατζηδάκη, για να ενημερωθείτε.

   4. Συνεργαστείτε πιο διακριτικά με τους κ.κ. Κεγκέρογλου, Αμυρά, Φωτήλα και άλλα στελέχη της νέας «κεντροαριστεράς» γιατί καρφώνεστε.

   5. Συνεχίστε με το κλειστό κλαμπ των καναλαρχών, εκδοτών και τραπεζιτών σας, που για χρόνια ξεζουμίζει τον ελληνικό λαό, να δίνετε τη μάχη της σωτηρίας και της επιβίωσης της ιδιότυπης ολιγαρχίας που είχατε εγκαταστήσει στη χώρα, μέσω της πολιτικής και προσωπικής μας σπίλωσης.

   Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

   Ό,τι και να κάνετε, ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των καναλιών, θα γίνει.

   Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει λιγότερα 764.477.773 ευρώ.

   Τα δημόσια έργα δεν θα δίνονται μόνο σε έξι εταιρείες και το τραπεζικό σύστημα, δε θα δίνει θαλασσοδάνεια, ή δάνεια χωρίς εγγυήσεις, στους λίγους εκλεκτούς σας. 

   ΥΓ: Καταλαβαίνουμε τον πανικό σας για τις αποκαλύψεις που κάνουμε δημόσια, αλλά όχι και … «τέσσερους» οδικούς άξονες βρε παιδιά στην επίσημη ανακοίνωση σας. Τσάμπα πάνε τα σεμινάρια του συνεταίρου;»

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM