Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος

Ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Facebook Twitter
0

Ο Εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε στις 01:30 πως η μαραθώνια Σύνοδος ολοκληρώθηκε. Αναμένεται η συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές οι "28" έχουν συμφωνήσει στην έκδοση κοινού ανακοινωθέντος.

Οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν ως την επόμενη Σύνοδο Κορυφής στις 17 Μαρτίου. Στο διάστημα που μεσολαβεί, οι προτάσεις της Τουρκίας θα εξεταστούν περαιτέρω από τους Ευρωπαίους ηγέτες.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα, επετεύχθη συμφωνία στις βασικές αρχές για κοινή διαχείριση της προσφυγικής κρίσης.

Οι δηλώσεις που έκανε  ο Αυστριακός Καγκελάριος Β. Φάιμαν:

Στη συνέχεια ακολούθησε συνέντευξη τύπου από της Α. Μέρκελ η οποία τόνισε πως "Πρέπει να βοήθσουμε την Ελλάδα να προστατεύσει τα εξωτερικά της σύνορα."

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε πως η Τουρκία θα λάβει 3 δισ. ευρώ ως βοήθεια για τους επόμενους μήνες και πως η βοήθεια αυτή θα αυξηθεί αν το πρόβλημα παραμείνει ως το 2018.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε έχει πηδήξει ποτέ χοντρός;»: Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Πολιτική / Οι σκληρές ατάκες του Θόδωρου Πάγκαλου

Και τι δεν έχει πει το στόμα του στην πολυετή καριέρα του. Ο Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ίσως ο πιο αμετροεπής και αθυρόστομος Έλληνας πολιτικής της μεταπολίτευσης. Ιδού μια συλλογή από τις σκληρές ατάκες του (υπάρχουν και σκληρότερες, αλλά άσε καλύτερα)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ