Οικονόμου: Καμία σκέψη να είναι ο Καρατζαφέρης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ- Η απάντηση για τον Καραμανλή

Οικονόμου: Διαψεύδει για Καρατζαφέρη, θα συζητηθεί για Καραμανλή Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στη διάψευση δημοσιευμάτων περί συμμετοχής του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση», απάντησε χαρακτηριστικά σε σχετικό ερώτημα.

Όσο για το αν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές του 2023, ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά στην πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού και θα συζητηθεί ανάμεσα στον ίδιο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για μια πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Η ΝΔ αντιμετωπίζει με σεβασμό όλα τα πολιτικά κόμματα δεν τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς αλλά πολιτικούς αντιπάλους. Έχουμε πει με ειλικρίνεια ότι η ΝΔ δεν πιστεύει στην απλή αναλογική. Έχουμε πει ότι θα διεκδικήσουμε ανανέωση της εντολής για αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κάτι που σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής να δείχνει ότι δεν είναι εφικτή η αυτοδυναμία. Αυτό θα ζητήσουμε από τους πολίτες γιατί είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα, ένας πρωθυπουργός που θα παίρνει άμεσα, γρήγορα, έγκαιρα αποφάσεις. Θα αξιοποιήσουμε πρόσωπα και ιδέες και από άλλους χώρους».

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούλα Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακά

Πολιτική / Κεχαγιά για Γιώργο Τσίπρα: Το κόμμα δεν αντέχει να καταβάλλει μισθούς σε όσους δεν προσφέρουν υπηρεσίες

«Το μήνυμα είναι ότι το κόμμα δεν αντέχει οικονομικά να καταβάλλει μισθούς σε πρόσωπα που δεν προσφέρουν υπηρεσίες», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου για την υπόθεση Γιώργου Τσίπρα
NEWSROOM