LIVE!

Οικονόμου: Καμία σκέψη να είναι ο Καρατζαφέρης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ- Η απάντηση για τον Καραμανλή

Οικονόμου: Διαψεύδει για Καρατζαφέρη, θα συζητηθεί για Καραμανλή Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στη διάψευση δημοσιευμάτων περί συμμετοχής του πρώην προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Δεν υπάρχει κάποια τέτοιου είδους σκέψη ή πρόθεση», απάντησε χαρακτηριστικά σε σχετικό ερώτημα.

Όσο για το αν θα είναι υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής στις εκλογές του 2023, ο Γιάννης Οικονόμου είπε ότι αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά στην πρόθεση του πρώην πρωθυπουργού και θα συζητηθεί ανάμεσα στον ίδιο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για μια πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Η ΝΔ αντιμετωπίζει με σεβασμό όλα τα πολιτικά κόμματα δεν τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς αλλά πολιτικούς αντιπάλους. Έχουμε πει με ειλικρίνεια ότι η ΝΔ δεν πιστεύει στην απλή αναλογική. Έχουμε πει ότι θα διεκδικήσουμε ανανέωση της εντολής για αυτοδύναμη κυβέρνηση. Δεν υπάρχει κάτι που σε περιβάλλον ενισχυμένης αναλογικής να δείχνει ότι δεν είναι εφικτή η αυτοδυναμία. Αυτό θα ζητήσουμε από τους πολίτες γιατί είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα, ένας πρωθυπουργός που θα παίρνει άμεσα, γρήγορα, έγκαιρα αποφάσεις. Θα αξιοποιήσουμε πρόσωπα και ιδέες και από άλλους χώρους».

 
Πολιτική
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM