Οικονόμου για ΝΥΤ: «Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Ο ίδιος δημοσιογράφος κατήγγειλε το 2020 την Ελλάδα»

Οικονόμου για ΝΥΤ: «Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Ο ίδιος δημοσιογράφος κατήγγειλε το 2020 την Ελλάδα» Facebook Twitter
0

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενός άρθρου στους New York Times για τις παρακολουθήσεις.

Με δήλωσή του στην οποία αναφέρει ότι «η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας», ο Γιάννης Οικονόμου, απαντά στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο που το 2020 κατήγγειλε διεθνώς τη χώρα μας επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της.

Στη δήλωσή του αναλυτικά αναφέρει:

«Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα "σημαία", είναι ο ίδιος που τον Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».

Ο δημοσιογράφος Άλεξ Κλαπ, σε άρθρο που φιλοξενούν οι NYT, επικρίνει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το θέμα των παρακολουθήσεων, και ο Αλέξης Τσίπρας αναδημοσίευσε το άρθρο στα social media.

«Η σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ. Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ