Ο Τσακαλώτος απαντά στον Κασσελάκη για τους «αυλικούς» και τους servicers

Ο Τσακαλώτος απαντά στον Κασσελάκη για τους «αυλικούς» και τους servicers Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς, καθώς ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε τις «βολές» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στη χθεσινή του ομιλία κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στα περί «μετάλλαξης» του κόμματος, κάνοντας λόγο για «αυλικούς» που δούλευαν για servicers. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ευκλείδη Τσακαλώτου. 

«Επειδή ακούγονται πολλά περί μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ: η μόνη μετάλλαξη που έχει γίνει είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες», ανέφερε συγκεκριμένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Τσακαλώτος σε Κασσελάκη: Δούλευαν όλοι οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός για τους servicers;

Η απάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον Στέφανο Κασσελάκη ήρθε μέσω των social media. 

«Ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;», έγραψε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς. 

«Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος για να αποδεικνύουν οι απομείναντες πρώην υπουργοί ότι δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ υπηρέτες των συμφερόντων, τραπεζικών και μη, είναι να παραμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM