Ο Σγουρός διέγραψε υποψήφιο για ομοφοβική επίθεση κατά του Κασσελάκη

Γιάννης Σγουρός: Διέγραψε υποψήφιο για ομοφοβική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Στη διαγραφή υποψηφίου από τα ψηφοδέλτια της παράταξης του προχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός μετά από ομοφοβική επίθεση του δεύτερου κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Γιάννης Σγουρός με ανάρτησή του στο Facebook έκανε γνωστή τη διαγραφή του Μιχάλη Μπέλλα από την παράταξή του. Ο Μιχάλης Μπέλλας τις προηγούμενες ημέρες έκανε δύο ομοφοβικές επιθέσεις μέσω Facebook κατά του υποψηφίου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. 

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Σγουρός, «ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα. Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις από όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα». Υ.Γ: Η παράταξή μας έχει δημιουργική ιστορία 20 ετών στην αυτοδιοίκηση. Πορεύθηκε πάντα με αρχές και αξίες, με σεβασμό στους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών τα οποία υπερασπίζεται καθημερινά. Συνεπώς δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν».

Οι ομοφοβικές αναρτήσεις του Μιχάλη Μπέλλα κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Μιχάλης Μπέλλας, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, προέβη σε ομοφοβικές αναρτήσεις. 

«Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι με τον Κασσελάκη πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πηγαίνουμε ΠΙΣΩ... (με τον Τσίπρα πηγαίναμε μπροστά). Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει στο εξής να λέγεται: ΣΦΥΡΙΖΑ (όπως λέμε θα σου τον σφυρίξω...). Στον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν μαίνεται μία μάχη ανάμεσα στους ΛΟΑΤΚΙ και στις ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα. Μου θυμίζει και εκείνο το τραγούδι "...εμείς οι ναυτικοί, εμείς οι ναυτικοί, χρόνια στα καράβια, πότε εδώ και εκεί...» ανέφερε στην πρώτη ανάρτησή του. 

Γιάννης Σγουρός: Διέγραψε υποψήφιο για ομοφοβική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη Facebook Twitter

Στη συνέχεια, προχώρησε και σε δεύτερη ομοφοβική ανάρτηση, αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη. «Παλιότερα, εδώ στην Ελλάδα, εμείς οι Έλληνες λέγαμε το εξής ρητό: "Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να είσαι γέρος, π@@@@ης, φτωχός και άσχημος"», έγραψε. «Ευτυχώς ο Steven δεν είναι γέρος, φτωχός και άσχημος», συμπλήρωσε.

Γιάννης Σγουρός: Διέγραψε υποψήφιο για ομοφοβική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη Facebook Twitter
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM