Ο Πολάκης κάνει ειρωνικά σχόλια για τους νεκρούς από τις φωτιές στην Καλιφόρνια

Ο Πολάκης κάνει ειρωνικά σχόλια για τους νεκρούς από τις φωτιές στην Καλιφόρνια Facebook Twitter
4

Ο χαρακτηρισμός «ατυχής» για ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο Facebook είναι μάλλον ήπιος καθώς δεν δίστασε προκειμένου να κάνει πολιτικό σχόλιο για στήριξη στη Ρένα Δούρου, να σχολιάσει τους νεκρούς στην Καλιφόρνια.

Συγκεκριμένα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σχολιάζει τη φονική πυρκαγιά που κατακαίει την Καλιφόρνια και την συνδέει με την εθνική τραγωδία στο Μάτι και τη Ρένα Δούρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης σχολίασε την κριτική των μέσων ενημέρωσης απέναντι στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, με τη διαπίστωση ότι «μόνο τις μέρες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη».

  

Με ανακοίνωση του, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής καυτηριάζει την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

"Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία. Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή", σχολιάζει ο Παύλος Χριστίδης.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει "αστειάκια" ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Το πρόβλημα της χώρας, όμως, δεν είναι ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM