Δεκάδες δημοσιεύματα ασχολήθηκαν με την Θωμαρίτα Καλδάρα και πλέον και με την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρηγοπούλου, δύο κυρίες που βρέθηκαν στο γραφείο του υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη.

 

Μετά το σάλο που ξέσπασε με την Θωμαρίτα Καλδάρα χθες έγινε γνωστό πως ο κ. Μπόλαρης είχε πάρει στο πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου, της οποίας την πρόσληψη είχε υπογράψει ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου.

 

Ο Μπόλαρης απαντά για τη Θωμαρίτα Καλδάρα και την Σταρ Ελλάς: Σεξισμός από λάγνους ηθικολόγους
H Θωμαρίτα Καλδάρα

 

Ο Μπόλαρης απαντά για τη Θωμαρίτα Καλδάρα και την Σταρ Ελλάς: Σεξισμός από λάγνους ηθικολόγους
Η πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηίδα Παπαρρηγοπούλου

 

Τα σχόλια στο Twitter είναι πολλά και αρκετά δημοσιεύματα σκωπτικά σχολιάζουν τις επιλογές του υφυπουργού 

 

«Τους συνεργάτες μου τους επιλέγω πάντοτε με κριτήριο το τρία "ε", το πρώτο είναι η εργατικότητα, το δεύτερο είναι η εξυπνάδα, έτσι ώστε με εργατικότητα, με εξυπνάδα, με επιστημοσύνη να ανταποκρίνονται στα καθήκοντα που έχουν στο γραφείο για να υπάρχει αποτελεσματικότητα σε αυτό που μας έχει δώσει εντολή ο λαός», απάντησε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

 

«Ποτέ δεν ασχολήθηκα με το τι κάνουν στο σπίτι τους, ποτέ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για έμπειρους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν εύσημα από την υπηρεσία τους. Τα λοιπά ανήκουν στη σφαίρα κάποιον λάγνων ηθικολόγων οι οποίοι ασχολούνται με σεξισμό», πρόσθεσε.

 

Υπενθυμίζεται πως αφορμή για τα σχόλια ήταν οι φωτογραφίες της Θωμαρίτας Καλδάρα, η οποία εργαζόταν στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη, ο οποίος είναι επιφορτισμένος με θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας.

 

Η κα Καλδάρα, μετά τα σχόλια παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε επί 2,5 μήνες και επέστρεψε στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε θέση Διοικητικής Γραμματέως ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).