Ο Μητσοτάκης στους «Πρωταγωνιστές»- Νέοι που έζησαν τον εφιάλτη στα Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους

Ο Μητσοτάκης στου «Πρωταγωνιστές»: «Νέοι που έζησαν τον εφιάλτη στα Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αναμένεται να δώσει απόψε το βράδυ στον Alpha o Κυριάκος Μητσοτάκης.

Καλεσμένος του Σταύρου Θεοδωράκης στους «Πρωταγωνιστές» ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήματα νέων, που ήταν επιβάτες στο τρένο, που συγκρούστηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ωστόσο, όλο και εντείνονται οι φήμες πως στη συνέντευξή του απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών.

Ωστόσο, δεν αναμένεται να δώσει ακριβή ημερομηνία. Με βάση πάντως τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι πρώτες κάλπες θα στηθούν μέσα στον Μάιο.

Σε ανάρτησή της, το τρέιλερ της εκπομπής εστιάζει στο δυστύχημα στα Τέμπη και αναφέρει πως «οι νέοι που ήταν στο τρένο και έζησαν τον εφιάλτη στα Τέμπη, απευθύνουν τα ερωτήματά τους στον πρωθυπουργό». 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ