«Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της», τόνισε ο Πάνος Καμμένος με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νικολάου.

 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προανήγγειλε τη δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού, την 1η Ιανουαρίου 2019, για να αφοράσει καινούργιες φρεγάτες και μια ναυαρχίδα το Πολεμικό Ναυτικό και ζήτησε από Έλληνες εφοπλιστές και πολίτες να συνεισφέρουν από το «υστέρημα τους».

 

«Σε λίγο καιρό η περιοχή ευθύνης του Πολεμικού μας Ναυτικού θα μεγαλώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

«Συνεχίζουμε να παράγουμε ήρωες σε καιρό ειρήνης μέσα σε πολεμικές συνθήκες», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού.

«Η Ελλάδα προβάλει την ισχύ της μέσω του πολεμικού και του εμπορικού ναυτικού της, το οποίο αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της στρατηγικής της», τόνισε ο ΥΕΘΑ.

 

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο, επίσης, για διαχρονικό δεσμό ελληνισμού και ορθοδοξίας και είπε ότι «έχουμε γη και πατρίδα με πλοία στη θάλασσα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε ενεργειακό κόμβο μέσα από τους άξονες σταθερότητας που σχηματίζει, ενισχύοντας την ανάπτυξή της».

 

Δείτε τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου:

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr