Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι σταματά τις τηλεπωλήσεις Facebook Twitter
9

Την απόφασή του να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις ανακοίνωσε μέσω Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, στη σημερινή του εκπομπή.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς η ιδιότητα του «τηλεπωλητή» του στοίχιζε σε κριτική για την πολιτική του παρότι εργάζεται πουλώντας βιβλία από το 1999.


Την απόφασή του, που ανακοίνωσε στην σημερινή του εκπομπή, είχε προαναγγείλει λέγοντας ότι έχει μια «σημαντική ανακοίνωση».

Ωστόσο, δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες ημέρες ο κ. Γεωργιάδης είχε δεχτεί σφοδρή κριτική για την προώθηση ενός «θεραπευτικού» γιλέκου από γνωστή εταιρία. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι πουλούσε γιλέκο παραπλανώντας το τηλεοπτικό για δήθεν «μαγικές» ιδιότητες σε ασθένειες και ο ίδιος απάντησε το βράδυ της Τετάρτης μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Έγινε συντονισμένη επίθεση σε μένα με αφορμή τις τρεις τηλεοπτικές εκπομπές που έκανα για τα γιλέκα αυτής της εταιρίας και δυστυχώς ενεπλάκησαν, πιστεύω καλοπροαίρετα και άνθρωποι που εκτιμώ. Με κάποιους επικοινώνησα και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις με κάποιους άλλους δεν κατέστη δυνατόν» σημείωσε.

Πολιτική
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Πολιτική / Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων - Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών που κατέχουν την ίδια εργασιακή θέση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Είναι εύκολο να ειρωνεύεσαι τον Άδωνι γιατί κάνει τον τηλεπωλητή. Είναι εύκολο να ειρωνεύεσαι τον Πάγκαλο γιατί είναι χοντρός.Είναι λίγο βλακώδες όμως οι επιθέσεις να είναι προσωπικές και να αφορούν είτε το επάγγελμα κάποιου είτε την εμφάνισή του. Αλλά τους προχώ αυτής της χώρας τους μάρανε ο προσδιορισμός του φύλου στις ταυτότητες και η ανεκτικότητα. Εδώ οι ίδιοι οι προχώ δεν ανέχονται τη δουλειά ή την εμφάνιση κάποιου αν είναι "αντίπαλος".Να πούμε βέβαια ότι ο πόλεμος κατά του επαγγέλματος του Αδώνιδος έχει υποστηριχτεί και από τους ανεπάγγελτους της ΝΔ, ουκ ολίγοι, και ο πόλεμος κατά του Παγκάλου από τους μιζαδόρους του ΠΑΣΟΚ. Έτσι είναι: όταν χαμηλώνεις τον διπλανό σου ψηλώνεις εσύ. Και μετά λες κι ένα "όλοι το ίδιο είμαστε" και τελειώνει.Αν δεν γουστάρεις τον Άδωνι λες "είναι φασίστας διότι..." Αν δεν γουστάρεις τον Πάγκαλο λες "είναι ψεύτης διότι..." Το επάγγελμα και η εμφάνιση είναι προσωπικοί και όχι πολιτικοί λόγοι να μην γουστάρεις κάποιον.Ζήτω ο ανεπάγγελτος Τσίπρας, ζήτω ο σπρωγμένος επαγγελματικά (και όχι μόνο) από τον μπαμπά Κούλης, ζήτω η συνταξιούχος Φώφη, ζήτω ο επαγγελματίας αριστερός Λαφαζάνης. Κάτω οι εργαζόμενοι. Ζήτω οι νομενκλατούρες και αριστοκράτες. Κάτω η συμμετοχή των εργαζόμενων πολιτών στα κοινά. Θέλουμε κληρονομικώ δικαιώματι πολιτικούς.
Είναι εύκολο να ειρωνεύεσαι τον Άδωνι γιατί κάνει τον τηλεπωλητή. Πηγή: www.lifo.grΘα μπορούσα να υπογραμμίσω το "κάνει" και να σταματήσω εδώ.Ο τύπος αυτός όμως είναι ικανότατος στο να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πρώτα πούλαγε βιβλία σε ψεκασμένους , έπειτα πολιτικές θέσεις ανάλογα το "αφεντικό" (ΛΑΟΣ ΝΔ κλπ) και τέλος αυτά τα περίεργα ( δεν τα λέω αλλιώς) νανοβιονικά γιλέκα και όσοι "τσιμπήσουν". Και δε θέλω να ακούσω τίποτα για "βιοπορισμό" - αν δεν του αρκεί η βουλευτική αποζημίωση ας πάει με τα 400 ευρώ/μήνα που τόσο υπερασπίζεται!
Άρα το πρόβλημά σου είναι ότι είναι καλός στη δουλειά του; Δεν σε κατάλαβα.Να υποθέσω ότι είσαι συλλήβδην κατά των κομματικών μεταγραφών; Όπως πχ του Λεντάκη στην ΠΟΛΑΝ ή του Θοδωράκη (του Μίκη) στη ΝΔ ή του Λαφαζάνη στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΛΑΕΝ; Ή μόνο ο Άδωνις δεν κάνει από ΔΑΠ και ΝΔ να πάει ΛΑΟΣ, που ιδρύθηκε από πρώην ΝΔίτη, και μετά όταν το ΛΑΟΣ έκανε κωλοτούμπα να επιστρέψει στη ΝΔ;Διαφωνείς με την ποιότητα των πωλούμενων από αυτών προϊόντων; Μήπως θες να συζητήσουμε για τις δίκες που έχει αναλάβει ο πατήρ Κωνσταντόπουλος ή ο Τσοβόλας; Έχει κάποια δικονομική άποψη για αυτές; Ή για τις εγχειρίσεις που έχει κάνει ο Κρεμαστινός ή ο Πολάκης; Για τα τάκλιν του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ Ανατολάκη έχεις άποψη ή για τις ερμηνείες της πρώην Υφυπουργού Παιδείας Σελήνη-αγαπάει-Αλέκη; Ή η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών εκεί είναι εκτός κριτικής;Έχεις κάθε δικαίωμα είτε να μην τον συμπαθείς σαν άνθρωπο είτε να διαφωνείς πολιτικά. Απλά μην συγχέεις τα δύο. Θα ήταν σα να σου απαντούσα εγώ για το avatar σου και όχι για τις θέσεις σου.
Τα στοιχήματα θα αρχίζουν να πέφτουν «βροχή» για το πόσο θα αντέξει ή όχι.Το ευτύχημα θα είναι όταν αποφασίσει να σταματήσει να ασχολείται και με την πολιτική.Τα στοιχήματα θα αρχίζουν να πέφτουν «βροχή» για το πόσο θα αντέξει ή όχι.Το ευτύχημα θα είναι όταν αποφασίσει να σταματήσει να ασχολείται και με την πολιτική.Το γιλεκάκι που φορείςεγώ στο χω ραμμένο με πίκρες και με βάσαναστο χω φοδράρισμένο.... ....Με πήρε ο ύπνος κι έγειρα στου καραβιού την πλώρηκαι ήρθε και με ξύπνησε του καπετάνιου η κόρη