Novartis - Φρουζής: Δέχτηκα πιέσεις να καταθέσω σε βάρος πολιτικών

Novartis - Φρουζής: Δέχτηκα πιέσεις να καταθέσω σε βάρος πολιτικών Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Πιέσεις, υποστήριξε, ότι δέχθηκε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, για να καταθέσει σε βάρος πολιτικών χωρίς στοιχεία, ο πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με εισαγγελικές πληροφορίες, ο κ. Φρουζής στην σημερινή κατάθεσή του, περιέγραψε δύο άτυπες συναντήσεις που είχε στην Εισαγγελία Διαφθοράς κατά τις οποίες του ζητήθηκε να δώσει επιβαρυντικά στοιχεία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία οι σχετικές δικογραφίες είχαν αποσταλεί στη Βουλή.


Ο κ. Φρουζής εξερχόμενος του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι «Η διαδικασία και η κατάθεση είναι μυστική, από την αρχή το έχω σεβαστεί ευλαβικά. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια λάμπει ήδη».


Τέλος, αύριο θα καταθέσει συμπληρωματικά στον κ. Ζαχαρή ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην εποπτεύων την Εισαγγελία Διαφθοράς, Ιωάννης Αγγελής. Ο τελευταίος, επικαλούμενος νεότερα στοιχεία που έχει στα χέρια του, ζήτησε να προβεί σε συμπληρωματική κατάθεση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM