Νικόλας Φαραντούρης: Σκέφτομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Νικόλας Φαραντούρης: Σκέφτομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Νίκος Φαραντούρης/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, ανέφερε ότι σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον προκηρυχθούν εκλογές στο κόμμα. Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, χαρακτήρισε τις εκλογές για νέα ηγεσία ως την «πιο αξιοπρεπή λύση» στη σημερινή συγκυρία.

Ο Φαραντούρης υποστήριξε ότι αν η προσφυγή στα μέλη του κόμματος είναι λύση για την αντιμετώπιση της κρίσης και της εσωστρέφειας, αυτή μπορεί να είναι η «βέλτιστη δυνατή», αν και όχι ιδανική. Επισήμανε ότι είναι απαραίτητο να σταματήσει το «σπιράλ εσωστρέφειας, απαξίωσης και φθοράς» στο κόμμα.

Αναφορικά με την υποψηφιότητά του, δήλωσε ότι σε περίπτωση εκλογών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα. Υπογράμμισε ότι ο ρόλος του στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι συγκρουσιακός, αλλά ειρηνοποιός, προωθώντας την ενότητα. «Εάν η παρουσία μου μπορεί να συμβάλει στη συνοχή του κόμματος, το αποδέχομαι», πρόσθεσε.

Τόνισε ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να δείξουν συλλογική υπευθυνότητα, ώστε να αποτελέσουν μέρος της λύσης και όχι της κρίσης.


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM