ΝΔ: Να προσέλθουν διπλωμάτες, στρατιωτικοί και ο μεσάζων Παπαδόπουλος στη Bουλή

ΝΔ: Να προσέλθουν διπλωμάτες, στρατιωτικοί και ο μεσάζων Παπαδόπουλος στη Bουλή Facebook Twitter
sooc
0

Η Νέα Δημοκρατία, μέσω του τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, Βασίλη Κικίλια, επιμένει στην ανάγκη να προσέλθουν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής που θα εξετάσει την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία οι στρατιωτικοί και οι διπλωμάτες, οι οποίοι μπορεί να γνωρίζουν την υπόθεση.

Σε δήλωσή του ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, βουλευτής Α' Αθηνών Βασίλης Κικίλιας, τονίζει πως «ο κ. Καμμένος υποχρεώνεται να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής» επισημαίνοντας πως «είναι επιβεβλημένο, όμως, στη συνεδρίαση να παρίστανται όλοι όσοι έχουν γνώση των γεγονότων, στρατιωτικοί και διπλωμάτες».

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, στη Βουλή θα πρέπει να προσέλθει και ο «μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος που παραδέχθηκε δημοσίως» -όπως τονίζεται στην ανακοίνωση- «τις στενές σχέσεις του με τον υπουργό Άμυνας».

«Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για να αρνηθεί η κυβέρνηση το αυτονόητο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για τη διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης» καταλήγει ο κ. Κικίλιας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM