Ν.Δ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο

Ν.Δ: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Αφού βάφτισε το επίδομα «13η σύνταξη στο εσωτερικό» και «εφάπαξ βοήθημα» στο εξωτερικό, αφού αναγκάστηκε να στείλει «επιστολή συμμόρφωσης», η κυβέρνηση πανηγυρίζει σήμερα για το αυτονόητο: Ότι ξεκινάει μια συζήτηση για ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει με επωφελείς όρους για τη χώρα», ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την εκτίμηση κυβερνητικών κύκλων ότι το «ξεπάγωμα» των βραχυπρόθεσμών μέτρων ελάφρυνσης του χρέους που ανακοίνωσε ο Γ. Ντάισελμπλουμ αποτελεί την αναμενόμενη δικαίωση των κυβερνητικών επιλογών να στηριχτούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι και οι νησιώτες.

«Είναι σαφές ότι τον κ. Τσίπρα και τη στενή παρέα του δεν τους ενδιαφέρει η χώρα και οι πολίτες της, αλλά το πώς θα συνεχίσουν την προπαγάνδα τους για να συντηρήσουν την ολοένα συρρικνούμενη εκλογική τους πελατεία . Στο δρόμο του διχασμού θα πορευτούν μόνοι τους. Καλές γιορτές», καταλήγουν οι πηγές της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM
ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM