«Να βάζετε στις έγκυες τα CD του Καιάδα»

«Να βάζετε στις έγκυες τα CD του Καιάδα» Facebook Twitter
4

Με τον δικό του, καυστικό τρόπο, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος τις αποκαλύψεις για τα μαθήματα «κατήχησης» που κάνει η Χρυσή Αυγή σε παιδιά του δημοτικού.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμβουλεύει τα μέλη του κόμματος να ξεκινούν από τα μαιευτήρια και ακόμη πιο πριν την κατήχηση, με δωδεκαθεϊστικά δώρα, ναζιστικά αναμνηστικά και μουσική από τον Καιάδα για να ηρεμούν έγκυες και έμβρυα!

Η ανάρτηση του Πέτρου Ταστόπουλου:

«Xρυσή Αυγή, γνωρίζεις πόσο σε αγαπάω. Άκου μερικές συμβουλές τζάμπα και με το χέρι στην καρδιά. Η πρωτοβουλία σου για τη διάπλαση των παίδων είναι θεάρεστη -μπορεί να σου το πιστοποιήσει και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος- αλλά θεωρώ ότι ξεκινάς από την ηλικία όπου το παιχνίδι έχει πλέον κριθεί.

Τα παιδιά του Δημοτικού έχουν διαμορφώσει ήδη χαρακτήρα και ρέπουν αμετάκλητα στον κομμουνιστοσυμμοριτισμό -ρώτα όποιον παιδοψυχολόγο θέλεις.

Στους νηπιακούς σταθμούς εξάλλου το παιχνίδι είναι φίφτι-φίφτι. Με το πρόγραμμα "Η Διάπλαση των Νηπίων", τουλάχιστον οι μισές αθώες ψυχές θα σωθούν.

Εάν θέλεις όμως να κάνεις σωστή δουλεία, πρέπει να ξεκινήσεις από τα μαιευτήρια και ακόμη πιο πριν, κατά την καθοριστική περίοδο της εγκυμοσύνης.

Σε κάθε νεογέννητο, αντί γι' ανθοδέσμες και άλλες τέτοιες σάχλες, μπορείς να προσφέρεις τον αίνο του Μιχαλολιάκου προς τον θεό Πάνα -δεν περνάει από το μυαλό μου πιο τρυφερό νανούρισμα.

Νωρίτερα, μαζί με κάθε υπερηχογράφημα, να δίνεις και μια φωτογραφία του Αδόλφου να χαϊδεύει τη σκυλίτσα του την Μπλόντι.

Τέλος, για ν' ανακουφίσεις τη νευρικότητα της εγκύου κατά τη διαδικασία της αμνιοκέντησης, ενδείκνυται το CD του Καιάδα. Το προτιμούσε και η Ρόζμαρι».

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

Πολιτική / Παπασταύρου από Δελφούς: Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα στην προστασία των θαλασσών

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μιλώντας στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, δήλωσε πως «πριν τελειώσει το έτος» η χώρα μας θα έχει τα δύο θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Θέλοντας να παίξω το δικηγόρο του Διαβόλου ( pun intended) άκουσα καποια black metal τωρα τελευταία πραγματικα πολυ όμορφα. πολυ κλισε αυτο με την μουσική που θ ακούει το έμβρυο . Πρωτιμώ το παιδι μου να ακούει μπλακ μέταλ παρα ας πούμε τον τσίκνα και τον Μαγειρίτσα