Μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της Έλενας Ράπτη

Μπογιές και τρικάκια στο γραφείο της Έλενας Ράπτη Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη.

Η Έλενα Ράπτη έκανε σχετική ανάρτηση για τα τρικάκια και τις μπογιές, που πέταξαν στο πολιτικό της γραφείο επί της οδού Εγνατίας 121, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

«Αυτό που μόλις έκαναν στο γραφείο μου οι γνωστοί-άγνωστοι είναι αυτό που σκέφτονται. Εμείς συνεχίζουμε με τις ιδέες μας και τις πράξεις μας για μια καλύτερη καθημερινότητα όλων των πολιτών» έγραψε σε ανάρτησή της στο X η Έλενα Ράπτη, παραθέτοντας και φωτογραφία από τις ζημιές που προκλήθηκαν στο γραφείο της.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολάκης σε Μητσοτάκη: «Πάλι με έπιασε στο στόμα σου;»

Πολιτική / «Μητσοτάκη μην με ψάχνεις, έχω δουλειά που σώζει ζωές» έγραψε ο Πολάκης και ανέβασε φωτό από χειρουργείο

Ο Παύλος Πολάκης δεν είναι στη Βουλή εν όψει της ψηφοφορίας και επιτέθηκε στον πρωθυπουργό που αναρωτήθηκε αν ο βουλευτής Χανίων θα υπερψηφίσει το νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM