«Μητσοτάκη μην με ψάχνεις, έχω δουλειά που σώζει ζωές» έγραψε ο Πολάκης και ανέβασε φωτό από χειρουργείο

Πολάκης σε Μητσοτάκη: «Πάλι με έπιασε στο στόμα σου;» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Απάντηση μέσω ανάρτησης, ως συνήθως, έδωσε ο Παύλος Πολάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την αναφορά του πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; Μην με Ψάχνεις!!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτό 1 πριν, φωτό 2-3 η παρέμβαση, φωτό 4 το μετά» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του διευκρινίζοντας σε παρένθεση ότι ο ασθενής είναι συγγενής του. Για του λόγου το αληθές, στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης παράθεσε και φωτογραφίες μέσα από το χειρουργείο αλλά και την ακτινογραφία ως φαίνεται του συγγενή-ασθενή του.

Νωρίτερα από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον Παύλο Πολάκη λέγοντας ότι το ενδιαφέρον απόψε στρέφεται και προς αυτούς τους βουλευτές, που θα επιλέξουν να απέχουν από την ψηφοφορία, υπό την «απειλή» των συνεπειών για την ψήφο τους, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις προειδοποιήσεις Κασσελάκη προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αγωνίστηκα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο και θα σεβαστώ απόλυτα την τελική τους στάση. Είτε ψηφίζοντας είτε απέχοντας - για να δούμε και από εσάς αν θα απέχει κανείς και τελικά το ενδιαφέρον στραφεί σε εσάς και στον κ. Πολάκη και σε διαγραφές. Εμείς δεν απειλούμε με διαγραφές. Είπα ανοιχτά ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν μπορεί να περάσει μόνο με την ψήφο της Νέας Δημοκρατίας. Έχετε όμως την δυνατότητα να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας και να δοκιμάσετε αν είναι αρραγής η Νέα Δημοκρατία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM