Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της ΝΔ.

 

Ο πρωθυπουργός είπε στα στελέχη της ΝΔ ότι η κυβέρνηση έχει «σημαντική αποδοχή και αντοχή», αλλά, συμπλήρωσε, αυτό «δεν πρέπει να μας καθησυχάζει».

 

«Το έχω πει και το εννοώ οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, ενώ ανέφερε ότι το 14ο Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον Δεκέμβριο.

 

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο πρωθυπουργός σχολίασε ότι οι ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου «ήταν πολύ καλύτερες από τις προσδοκίες μας».

 

«Η όλη αίσθηση την οποία έχουμε είναι ότι η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει γρήγορα μετά την πανδημία, προσελκύοντας επενδύσεις, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ανακτώντας με ταχύτητα το χαμένο έδαφος», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

 

Ακόμη, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι καλή η χρονιά στον τουρισμό, ενώ εκτίμησε ότι το ελληνικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης θα εγκριθεί τις επόμενες εβδομάδες και «θα αρχίσει να υλοποιείται άμεσα».