Μητσοτάκης: Η αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ και από την άλλη ένας προοδευτικός αχταρμάς

Μητσοτάκης: Η αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ και από την άλλη ένας προοδευτικός αχταρμάς Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ
0

Στο debate ακούστηκε η «αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ» και από την άλλη «ένας προοδευτικός αχταρμάς», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Κάποιοι θυμάστε έλεγαν ότι δεν πάμε σε debate. Να, λοιπόν, που πήγαμε σε debate και θα ξαναπάμε και σε άλλο debate, εφόσον χρειαστεί», σημείωσε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τα Τρίκαλα που επισκέφθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας ενόψει των εκλογών 2023
 
«Αλλά το debate τι κατέδειξε; Τι κατάλαβα εγώ από αυτή την εμπειρία, τρεις ώρες που συνομιλούσα με τους πολιτικούς αρχηγούς; Ότι υπάρχει σήμερα ουσιαστικά μία αξιόπιστη πολιτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας: η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Από την άλλη υπάρχει ένας προοδευτικός αχταρμάς», συνέχισε ο πρωθυπουργός. 

«Συμφωνούν σε ένα πράγμα μόνο όλοι τους: ότι δεν θέλουν τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Ο ελληνικός λαός δεν θα τους κάνει το χατίρι», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Μητσοτάκης: Η αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ και από την άλλη ένας προοδευτικός αχταρμάς Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ

«Δεν πρέπει να ξαναμπούμε σε ένα περιβάλλον παρατεταμένης αστάθειας με κυβερνήσεις συνεργασίας, στους οποίους όπως σας είπα, θα τους ένωνε μόνο η εχθροπάθεια τους απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και σε εμένα προσωπικά», υπογράμμισε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός. 

Στην ομιλία του, επανέλαβε τη δέσμευση για μείωση φόρων και αύξηση των μισθών, στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. «Θα μειώσουμε και άλλο την ανεργία, θα τη ρίξουμε κάτω από το 10% και θα συνεχίσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, τα οποία αλλάζουν την όψη της Ελλάδος», συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι το πρώτο τμήμα του βόρειου άξονα Ε65- που συνδέει τα Τρίκαλα με την Καλαμπάκα- θα παραδοθεί πριν από τα τέλη του 2023. Το δεύτερο τμήμα, πρόσθεσε, θα παραδοθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024 και ο δρόμος θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2025. 

Μητσοτάκης: Η αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ και από την άλλη ένας προοδευτικός αχταρμάς Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ
Μητσοτάκης: Η αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της ΝΔ και από την άλλη ένας προοδευτικός αχταρμάς Facebook Twitter
Φωτ.: ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο τουρκικός αναθεωρητισμός δεν θα εξαφανιστεί 

Οι εκλογές 2023 δεν έχουν μόνο ενδιαφέρον για την οικονομία την παιδεία, την υγεία, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχουν και γεωπολιτικό ενδιαφέρον», τόνισε και επανέλαβε ότι η χώρα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση. 
 
«Έχουμε εκλογές στην Τουρκία σε δύο μέρες από τώρα και μάλλον δεύτερες εκλογές. Ο τουρκικός αναθεωρητισμός δεν θα εξαφανιστεί. Θα είναι μαζί μας και τα επόμενα χρόνια και θα πρέπει να σκεφτούν οι Έλληνες πολίτες ποιος πρέπει να κάθεται στο Μέγαρο Μαξίμου για να διαχειρίζεται μια επιθετική Τουρκία, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να ασφαλίζει τη χώρα, να χτίσει συμμαχίες, να ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις, να καταστήσει την Ελλάδα ενεργειακό κόμβο στα Βαλκάνια», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM