Μητσοτάκης για Κασσελάκη: «Ο φαντάρος των 20 ημέρων να σταματήσει τις ανιστόρητες ανοησίες»

Μητσοτάκης για Κασσελάκη: «Ο φαντάρος των 20 ημέρων να σταματήσει τις ανιστόρητες ανοησίες» Facebook Twitter
Φωτ. : EUROKINISSI
0

Ευθείες βολές εξαπέλυσε κατά του Στέφανου Κασσελάκη από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο φαντάρος των 20 ημερών, Κασσελάκης, να σταματήσει τις ανιστόρητες ανοησίες περί παρατηρητών, νοθείας εκλογών και αποχώρησης της κυβέρνησης. Απολύεται αύριο. Ήταν κουραστική η θητεία ναι», ανέφερε με ειρωνική διάθεση μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος απολύεται αύριο μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης στρατιωτικής θητείας των Ελλήνων του εξωτερικού, σημείωσε πως «συμπληρώνουμε 50 χρόνια δημοκρατίας ζωής και ακμής. Κάνεις δεν έχει διανοηθεί να αμφισβητήσει το μεγαλύτερο κεκτημένο της μεταπολίτευσης».

«Επιτέλους, ας μάθει ο κ. Κασσελάκης ότι η δημοκρατία μας γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και ακμής. Κανείς δεν έχει διανοηθεί να αμφισβητήσει το μεγαλύτερο κεκτημένο της αντιπολίτευσης, κεκτημένο που δεν αμφισβητήθηκε ούτε το ‘89-’90 σε εποχές μεγάλης έντασης, ούτε το 2000 που η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή έχασε με 70.000 ψήφους, για να το αμφισβητήσει τώρα ποιος; Ο κ. Κασσελάκης», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον αποκάλεσε υπονομευτή του πολιτεύματος και σωστά. Αλλά αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι ο κ. Κασσελάκης είναι απλά φαιδρός», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM