Μητσοτάκης από Τήνο: Η χώρα έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία

Μητσοτάκης: Facebook Twitter
Φωτ.: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
0

Ολοκληρώθηκε η τέλεση της πανηγυρικής αρχιερατικής θείας λειτουργίας, για τον εορτασμό της κοιμήσεως της θεοτόκου, στην Τήνο, παρουσία και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Σήμερα στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας. Έχουμε κάθε λόγο οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια του μηνύματά τους.

Όπως σημείωσε «η χώρα έχει ξεπεράσει την 10ετη κρίση και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία λέξεις που είναι ταυτισμένες με τη μεγάλη σημερινή γιορτή».

Μητσοτάκης: Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ειδική αναφορά και στις Ένοπλες Δυνάμεις «σε αυτές και αυτούς που φροντίζουν να είμαστε όλοι ασφαλείς και έδωσαν τη ζωή τους στην άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα».

Μετά το τέλος της λειτουργίας, έγινε ρίψη στεφάνου στον υγρό τάφο του καταδρομικού «Έλλη» που τορπίλισαν πριν από 83 χρόνια ιταλικά υποβρύχια.

Εν συνεχεία, αναμένεται κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της «Έλλης» από τον Δήμο Τήνου και τιμητικοί κανονιοβολισμοί στο «Κανονάκι της Έλλης».

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με τη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας, με πλήρη εκκλησιαστική τάξη, δέηση από την εξέδρα της πλατείας Παντανάσσης.

Πλην του πρωθυπουργού, που συνοδεύεται από τη μικρότερη κόρη του, Δάφνη, συμμετέχουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταντίνο Φλώρο.

Μητσοτάκης: Facebook Twitter
Φωτ.: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Μητσοτάκης: Facebook Twitter
Φωτ.: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM