Μηταράκης: Βασική προτεραιότητα η επιτάχυνση έκδοσης όλων των συντάξεων

Μηταράκης: Βασική προτεραιότητα η επιτάχυνση έκδοσης όλων των συντάξεων Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Οτι βασική προτεραιότητα είναι η επιτάχυνση της έκδοσης όλων των συντάξεων υπογράμμισε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νότης Μηταράκης.

Ειδικότερα ο υφυπουργός Εργασίας συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, Βασίλη Νικολόπουλο όπου συζήτησαν για το ζήτημα της έκδοσης των στρατιωτικών συντάξεων που εκκρεμούν.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης. ο κ. Μηταράκης υπογράμμισε πως βασική προτεραιότητα αποτελεί η επιτάχυνση της έκδοσης όλων των συντάξεων, ενώ έμφαση δόθηκε και σε γενικότερα εκκρεμή ζητήματα του κλάδου που σχετίζονται με το ασφαλιστικό σύστημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM