Μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει o Κοτζιάς

Μήνυση κατά Καμμένου καταθέτει o Κοτζιάς Facebook Twitter
Φωτό Αρχείου / ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο, με τον τέως υπουργό Εξωτερικών να καταθέτει την Δευτέρα μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, πρόκειται να μεταβεί σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι, στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου με σκοπό την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς για όσα έχει δημοσίως αναφέρει ο Πάνος Καμμένος για το κίνημα «Πράττω», για χρηματοδότηση (του πρώην ΥΠΕΞ) από τον επιχειρηματία Τζόρτζ Σόρος και τα μυστικά κονδύλια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δικηγόροι του κ. Κοτζιά, περιλαμβάνουν στην αναφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της διασποράς ψευδών ειδήσεων και των απειλών κατά της ζωής του.

Τη μήνυση θα καταθέσει ο δικηγόρος Χρήστος Κουτσονάσιος, μέλος της Γραμματείας του «Πράττω», ενώ θα ακολουθήσει η κατάθεση και αγωγής από τον Κ. Κοτζιά προς τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.


Υπενθυμίζεται ότι ο  Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά του Νίκου Κοτζιά, κάτι που δεν έχει γίνει ως σήμερα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ