Μία ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι»

Μία ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» Facebook Twitter
4

Μετά τον Δημήτρη Κοδέλα που δήλωσε ότι θα καταψηφίσει τα μέτρα και μετά θα παραδώσει την έδρα του ανάλογη στάση ανακοίνωσε και ο βουλευτής Ελένη Σωτηρίου που πρόσκειται στην Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, χωρίς πάντως εκείνη να διευκρινίζει αν θα παραιτηθεί από τη θέση της.

Στη δήλωσή της σημειώνει ότι «είναι χρέος μας, από όποια θέση βρισκόμαστε ή θα βρεθούμε, να υπηρετήσουμε την υπόθεση της αριστεράς του 21ου αιώνα, τη σωτηρία της χώρας από το καθεστώς υποδούλωσης και ατίμωσης, την αξιοπρέπεια του λαού μας».

«Σε ό,τι με αφορά, είναι αυτονόητο ότι θα καταψηφίσω τα μνημονιακά νομοσχέδια, είναι το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, δεν εκλέχτηκα για να ψηφίζω μνημόνια χειρότερα από τα προηγούμενα», καταλήγει.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

3 σχόλια
Με τι τους ποτίζουνε? Λοβοτομημένοι είναι όλοι? Ιδιο καλουπι, ιδια αδιαλλαξία και ίδιο σκοταδισμό έχουν όλοι! Εντωμεταξύ αυτή η ευφυία στο λαμπερό τους βλέμμα με τρελαίνει.