Μεϊμαράκης: Οι πολίτες δεν είναι ανεύθυνοι, μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν

Μεϊμαράκης: Οι πολίτες δεν είναι ανεύθυνοι, μην κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

«Δεν επιτρέπεται οι πολίτες να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. Δε μπορεί να είναι ανεύθυνοι. Η αλήθεια είναι γνωστή σε όλους» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας νωρίτερα στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Ο μεταβατικός Πρόεδρος της Ν.Δ. υπερασπίστηκε επίσης τα «Ζάππεια» και τον κ. Σαμαρά λέγοντας ότι η Ν.Δ. δεν ανέλαβε μόνη της τη διακυβέρνηση της χώρας μετά τις εκλογές και δεν μπορούσε να εφαρμόσει το πρόγραμμα της ενώ τόνισε ότι «η ΝΔ στέκεται μακριά από τα άκρα, υπηρετεί τα αληθινά συμφέροντα του έθνους».

«Είμαστε η παράταξη που υπηρετεί την ομοψυχία, τη συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών. Η παράταξη που δεν διστάζει να αναλάβει το κόστος» τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης σημειώνοντας επίσης ότι «η σύγκρουση με τη λογική και την πραγματικότητα κοστίζει».

Παράλληλα επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι  «αυτοί έχουν μονοκομματική κυβέρνηση γιατί απορρόφησαν τους ΑΝΕΛ και τα έκαναν λίμπα μέσα σε έξι μήνες. Να μην προκαλούν οι κυβερνητικοί βουλευτές. Εμείς δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας».

Ακόμη κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι εφαμόζει γελοία ήθη στη Βουλή, σημειώνοντας πάντως ότι «εμείς θα της δώσουμε πάλι λουλούδια αν χρειαστεί». Αρνήθηκε πάντως να καταθέσει πρόταση μομφής λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα βόλευε τον Πρωθυπουργό.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Πολιτική / Γεραπετρίτης: Συμφωνία Ελλάδας–Αιγύπτου για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της Μονής Σινά

Στόχος η διασφάλιση του ιστορικού καθεστώτος και της νομικής προσωπικότητας της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης – Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για θεσμική λύση
LIFO NEWSROOM
Διπλωματικό θρίλερ για τη Μονή Σινά: Το Κάιρο αμφισβητεί ιδιοκτησία – Κρίσιμη συνάντηση Γεραπετρίτη

Πολιτική / Μονή Σινά: Στο Κάιρο ο Γεραπετρίτης - Η ελληνική στάση και οι διπλωματικές παγίδες

Στο Κάιρο κρίνεται το μέλλον της Ι.Μ. Αγίας Αικατερίνης του Σινά - Η Ελλάδα επιδιώκει σεβασμό των συμφωνιών με την Αίγυπτο για τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και της θρησκευτικής φυσιογνωμίας της Μονής
LIFO NEWSROOM
Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM