Μαξίμου: Ο Βενιζέλος επέλεξε την Πρωταπριλιά για να πείσει ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν έχει τη σφραγίδα του

Μαξίμου: Ο Βενιζέλος επέλεξε την Πρωταπριλιά για να πείσει ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν έχει τη σφραγίδα του Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

«Η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου να μας πείσει πως ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν έχει τη σφραγίδα του και δεν προστατεύει σκόπιμα τους υπουργούς, διαχωρίζοντάς τους από τους υπόλοιπους πολίτες, είναι αξιόλογη. Μόνο που επέλεξε να την κάνει Πρωταπριλιά» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

«Όσο για τις απειλές και τις ύβρεις του, δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να επιβεβαιώνει πως η απόφαση της ΝΔ για απόσυρση από την αναθεωρητική διαδικασία συνδέεται με τη σκοπιμότητα προστασίας του παλαιού πολιτικού συστήματος από τη διαλεύκανση των μεγάλων σκανδάλων των ημερών της παντοδυναμίας τους, στον απόηχο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Novartis», τονίζουν.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM