Λαβρόφ: Δεν θα εμπλακούμε στην ελληνική κρίση

Λαβρόφ: Δεν θα εμπλακούμε στην ελληνική κρίση Facebook Twitter
1

Απορρίπτει κάθε εμπλοκή της Μόσχας στην ελληνική κρίση ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σημειώνοντας ότι: «αντίθετα με όσα ακούγονται από ορισμένα MΜΕ, δεν μας ενδιαφέρει να ρίξουμε λάδι σ' αυτή τη φωτιά».

«Η θέση μας έχει ήδη δηλωθεί επανειλημμένως από τον Ρώσο πρόεδρο. Η θέση μας είναι ότι μας ενδιαφέρει να βρεθεί όσο το δυνατόν συντομότερα μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο πρόβλημα του ελληνικού χρέους», τόνισε ο κ. Λαβρόφ ο οποίος επισήμανε επίσης ότι κάποιοι λένε ότι η Ρωσία τρίβει τα χέρια της με τη διένεξη της Ελλάδας με τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο.

«Αυτό δεν ισχύει, είναι μια στρέβλωση της θέσης μας, των συμφερόντων μας. μας ενδιαφέρει μια ισχυρή, λειτουργική Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αναπτύσσεται οικονομικά», τόνισε ο Ρώσος ΥΠΕΞ.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ