Κουντουρά: Ο Μπαράκ Ομπάμα θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές

Κουντουρά: Ο Μπαράκ Ομπάμα θα έρθει στην Ελλάδα για διακοπές Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

«O Μπαράκ Ομπάμα επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές του μετά από πρόσκληση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά», όπως τονίζει σήμερα η υπουργός Τουρισμού σε ανάρτηση της στο Twitter.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελενα Κουντουρά στη διάρκεια ολιγόλεπτης κουβέντας που είχε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, στο χθεσινό δείπνο που έδωσε η Προεδρία προς τιμή του Προέδρου των ΗΠΑ, απηύθυνε πρόσκληση στον Μπαράκ Ομπάμα και στην οικογένεια του, να επισκεφτεί την Ελλάδα για διακοπές.

 

Μάλιστα ο Μπαράκ Ομπάμα όχι μόνο αποδέχτηκε την πρόσκληση να επισκεφτεί εκ νέου την Ελλάδα, αυτή τη φορά για διακοπές, αλλά ζήτησε από την κυρία Κουντουρά να του προτείνει και ελληνικούς προορισμούς προς επίσκεψη.

 

Στην κατ' ιδίαν συνομιλία που είχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ με την κα Κουντουρά εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα τονίζοντας ότι από μικρός ήθελε να την επισκεφτεί. Μάλιστα ήταν παιδικό του όνειρο να επισκεφτεί την Ακρόπολη, όπως τονίζεται.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ