Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στα καμένα στον Διόνυσο: «Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε πάλι στον ύπνο»

Κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στα καμένα στον Διόνυσο: «Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε πάλι στον ύπνο» Facebook Twitter
0

Έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού καταγγέλλει, μετά από αυτοψία στις πληγείσες από την χθεσινή φωτιά περιοχές του δήμου Διονύσου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «Η αυτοψία επιβεβαίωσε ότι το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη πιάστηκε και πάλι στον ύπνο, αφού οι πολίτες κατήγγειλαν ότι η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν καθυστερημένη, όπως καθυστερημένα ήρθε και το μήνυμα από το 112. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την κυβέρνηση, την Περιφέρεια και τους δήμους για αυτήν την έλλειψη οργάνωσης και συντονισμού. Στην πράξη αποδεικνύεται ότι το σχέδιο αναδιάρθρωσης της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας έχει αποτύχει σε υπερθετικό βαθμό».

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι η περιοχή δεν είχε καθαριστεί και προσθέτουν: «Είναι παντελώς αδιάφορο για τους πολίτες αν η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό της περιοχής ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, την Περιφέρεια ή τους δήμους ειδικά από τη στιγμή που έχουν γίνει αναθέσεις πολλών εκ. ευρώ για τους καθαρισμούς των περιοχών από εύφλεκτα υλικά».

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης, η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Χαρά Καφαντάρη και ο αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Διονύσης Καλαματιανός.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM