ΚΙΝΑΛ: Η παραμονή Μπογδάνου στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει ότι οι ιδέες του είναι ανεκτές

ΚΙΝΑΛ: Η παραμονή Μπογδάνου στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει ότι οι ιδέες του είναι ανεκτές Facebook Twitter
eurokinissi
0

Το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του ζητάει εμμέσως πλην σαφώς από τον πρωθυπουργό να απομακρύνει τον βουλευτή, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου το Κίνημα Αλλαγής τονίζει ότι «η παραμονή του βουλευτή Μπογδάνου στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα σημάνει, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως οι ιδέες και οι πρακτικές του είναι ανεκτές» και προσθέτει ότι η ευθύνη ανήκει πλέον στον κ. Μητσοτάκη.

Επίσης το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει άθλια, θρασύδειλη και ακροδεξιά πράξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό τη δημοσιοποίηση ονομάτων αλλοδαπών μαθητών νηπιαγωγείου από κυβερνητικό βουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναδημοσίευσε λίστα με ονόματα νηπίων μεταναστών στον λογαριασμό του στο Twitter. Η εν λόγω λίστα δημοσιεύτηκε αρχικά στο meaculpa.gr, τον ιστότοπο που ανήκε στον ίδιο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας μέχρι το 2019. Η ανάρτησή του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media, αλλά και στην αντιπολίτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά τη διαγραφή του βουλευτή από τη Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά»

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM