Κεραμέως κατά Ρουβίκωνα: Καταδικαστέα απόπειρα εκφοβισμού η επίθεση στο γραφείο μου

Κεραμέως κατά Ρουβίκωνα: Καταδικαστέα απόπειρα εκφοβισμού η επίθεση στο γραφείο μου Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Καταδίκασε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό της γραφείο στο Χαλάνδρι, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η κυρία Κεραμέως καταδίκασε την επίθεση με μπογιές και συνθήματα, επισημαίνοντας ότι «θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους».

 

Αναλυτικά η δήλωση 

«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου είναι απολύτως καταδικαστέα. Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες. 

Την ίδια ώρα, για θρασύδειλους τραμπούκους έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας την επίθεση που έγινε νωρίτερα από μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως.

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως. Η Κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων. Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια».

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

4 σχόλια
Μητσοτάκης κατά Ρουβίκωνα: Τα γκρουπούσκουλα θα τελειώσουν στις 8 Ιουλίου...Γιατί δεν τελειώνουν τα γκρουπούσκουλα; 4 μήνες πέρασαν, πόσο θα χρειαστεί;Τόσο δύσκολο είναι; Νομοθετική και εκτελεστική εξουσία στα χέρια του είναι.Πλέον κάθε νέο χτύπημα του Ρουβίκωνα αποτιμάται ως άμεσο πλήγμα στην αξιοπιστία του πρωθυπουργού.Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/mitsotakis-kata-rouvikona-ta-gkroupouskoula-tha-teleiosoun-stis-8-io
Ίσως κάποτε κληθούμε με παρρησία να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα της μεταπολίτευσης: τη βία της ακροαριστεράς.Μέχρι τότε θα επιδιορθώνουμε, θα βάφουμε, θα δουλεύουν οι ασφαλιστικές, οι τζαμάδες, τα νοσκομεία, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι καθαριστές των δήμων, τα γραφεία κηδειών... Θα γράφονται πύρηνα άρθρα, θα διατυπώνονται ευχές.