Κεραμέως κατά Ρουβίκωνα: Καταδικαστέα απόπειρα εκφοβισμού η επίθεση στο γραφείο μου

Κεραμέως κατά Ρουβίκωνα: Καταδικαστέα απόπειρα εκφοβισμού η επίθεση στο γραφείο μου Facebook Twitter
EUROKINISSI
4

Καταδίκασε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό της γραφείο στο Χαλάνδρι, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Η κυρία Κεραμέως καταδίκασε την επίθεση με μπογιές και συνθήματα, επισημαίνοντας ότι «θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους».

 

Αναλυτικά η δήλωση 

«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης, εκφοβισμού, παράκαμψης του νόμου και του δημοκρατικού διαλόγου είναι απολύτως καταδικαστέα. Θα συνεχίσουμε να συζητούμε με επιχειρήματα, ακόμη κι αν κάποιοι έχουν συνηθίσει να μεταχειρίζονται βία για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Γιατί αυτό υπαγορεύει το χρέος και η ευθύνη μας προς τους πολίτες. 

Την ίδια ώρα, για θρασύδειλους τραμπούκους έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας την επίθεση που έγινε νωρίτερα από μέλη του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Νίκης Κεραμέως.

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι βανδάλισαν σήμερα το πολιτικό γραφείο της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως. Η Κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και συνεχίζει το έργο του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης των δημόσιων Πανεπιστημίων. Όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια».

Πολιτική
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Μητσοτάκης κατά Ρουβίκωνα: Τα γκρουπούσκουλα θα τελειώσουν στις 8 Ιουλίου...Γιατί δεν τελειώνουν τα γκρουπούσκουλα; 4 μήνες πέρασαν, πόσο θα χρειαστεί;Τόσο δύσκολο είναι; Νομοθετική και εκτελεστική εξουσία στα χέρια του είναι.Πλέον κάθε νέο χτύπημα του Ρουβίκωνα αποτιμάται ως άμεσο πλήγμα στην αξιοπιστία του πρωθυπουργού.Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/mitsotakis-kata-rouvikona-ta-gkroupouskoula-tha-teleiosoun-stis-8-io
Ίσως κάποτε κληθούμε με παρρησία να αντιμετωπίσουμε το μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα της μεταπολίτευσης: τη βία της ακροαριστεράς.Μέχρι τότε θα επιδιορθώνουμε, θα βάφουμε, θα δουλεύουν οι ασφαλιστικές, οι τζαμάδες, τα νοσκομεία, οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι καθαριστές των δήμων, τα γραφεία κηδειών... Θα γράφονται πύρηνα άρθρα, θα διατυπώνονται ευχές.