Κεδίκογλου: «Πάλι κινητοποίηση η ΕΣΗΕΑ, σε συνάντηση Σαμαρά»

Κεδίκογλου: «Πάλι κινητοποίηση η ΕΣΗΕΑ, σε συνάντηση Σαμαρά» Facebook Twitter
1

Την κόντρα που άρχισε με την ΕΣΗΕΑ, όταν οι δημοσιογράφοι απεργούσαν την ημέρα της επίσκεψης  Ολάντ, συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την επίσκεψη Σαμαρά τη Δευτέρα στην Άγκυρα. Καθώς η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, λόγω γενικής συνέλευσης, ο κ. Κεδίκογλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταλογίζει στο δημοσιογραφικό συνδικαλιστικό όργανο «μικροπολιτικές σκοπιμότητες που καταλαβαίνει πλέον ο καθένας.»  

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός στη Βουλή περί εθνικής δολιοφθοράς ορισμένων στις προσπάθειες που καταβάλλουν η χώρα και οι Έλληνες πολίτες.

«Μετά από το “μαύρο” που έριξαν στις τηλεοπτικές οθόνες οι “προαγωγοί της αλήθειας” κατά την επίσκεψη του Γάλλου ηγέτη Φρανσουά Ολάντ στη χώρα μας, προκηρύσσουν ακόμη μια στάση εργασίας τη Δευτέρα και ακριβώς τις ώρες που ο Έλληνας πρωθυπουργός θα είναι στην Τουρκία και θα υπογράφει σημαντικές για τη χώρα μας συμφωνίες», σημειώνει ο κ. Κεδίκογλου και καταλήγει ως εξής: «Ο καθένας πλέον καταλαβαίνει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κίνησης αυτής και ποιος κρύβεται από πίσω».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM