Κεδίκογλου: «Πάλι κινητοποίηση η ΕΣΗΕΑ, σε συνάντηση Σαμαρά»

Κεδίκογλου: «Πάλι κινητοποίηση η ΕΣΗΕΑ, σε συνάντηση Σαμαρά» Facebook Twitter
1

Την κόντρα που άρχισε με την ΕΣΗΕΑ, όταν οι δημοσιογράφοι απεργούσαν την ημέρα της επίσκεψης  Ολάντ, συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με αφορμή την επίσκεψη Σαμαρά τη Δευτέρα στην Άγκυρα. Καθώς η ΕΣΗΕΑ κήρυξε στάση εργασίας τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, λόγω γενικής συνέλευσης, ο κ. Κεδίκογλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταλογίζει στο δημοσιογραφικό συνδικαλιστικό όργανο «μικροπολιτικές σκοπιμότητες που καταλαβαίνει πλέον ο καθένας.»  

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός στη Βουλή περί εθνικής δολιοφθοράς ορισμένων στις προσπάθειες που καταβάλλουν η χώρα και οι Έλληνες πολίτες.

«Μετά από το “μαύρο” που έριξαν στις τηλεοπτικές οθόνες οι “προαγωγοί της αλήθειας” κατά την επίσκεψη του Γάλλου ηγέτη Φρανσουά Ολάντ στη χώρα μας, προκηρύσσουν ακόμη μια στάση εργασίας τη Δευτέρα και ακριβώς τις ώρες που ο Έλληνας πρωθυπουργός θα είναι στην Τουρκία και θα υπογράφει σημαντικές για τη χώρα μας συμφωνίες», σημειώνει ο κ. Κεδίκογλου και καταλήγει ως εξής: «Ο καθένας πλέον καταλαβαίνει τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες της κίνησης αυτής και ποιος κρύβεται από πίσω».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM