Καρατζαφέρης για Παπαδήμο: «Ποιος τον ξέρει, ποιος τον εμπιστεύεται;»

Καρατζαφέρης για Παπαδήμο: «Ποιος τον ξέρει, ποιος τον εμπιστεύεται;» Facebook Twitter
0

Ο κύριος Καρατζαφέρης έχει πολλές φορές και αυτός και τα στελέχη του, "καμαρώσει» ότι ήταν αυτός που πρώτος πρότεινε τον Λουκά Παπαδήμο για Πρωθυπουργό από το 2009, όπως λέει. Φρόντισε να μας το θυμίσει και από το βήμα της βουλής στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, «μαλώνοντας» μάλιστα τα άλλα κόμματα που δεν τον άκουσαν και «φτάσαμε ως εδώ». Όμως, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεχνάει άλλες του δηλώσεις, όπως αυτή που έγινε μόλις τον περασμένο Ιούνιο. Στη συγκεκριμένη δήλωση, στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ θέλει πρωθυπουργό τον Κωστή Στεφανόπουλο και δηλώνει για τον Παπαδήμο: «Μα ποιος τον ξέρει, ποιος τον γνωρίζει, ποιος εμπιστεύεται το ανάστημα που έχει;».

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο κύριος Καρατζαφέρης αλλάζει απόψεις. Στη συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, μιλώντας για τις υπογραφές που ζητάνε οι δανειστές και έχοντας μόλις μάθει την δήλωση Ρεν που φαινόταν να παίρνει πίσω αυτή την απαίτηση (αργότερα άλλαξαν τα δεδομένα), μίλησε για εθνική αξιοπρέπεια και πως οι Έλληνες έχουν μπέσα και φιλότιμο και δεν χρειάζονται υπογραφές. Σήμερα μετά τη συνάντηση του με την Τρόικα δεν το επανέλαβε. Είπε απλώς ότι προέχει η εκτη δόση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM