Στη δικαιοσύνη δήλωσε ότι θα καταφύγει ο Πάνος Καμμένος για να διερευνηθεί το θέμα με το επίμαχο non paper, το οποίο διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας και στο οποίο φέρεται να προτείνει σενάρια για τη συνεργασία του σε σχηματισμό κυβέρνησης.

 

Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη ηλεκτρονικά στο κόμμα, από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως πρόταση και από λάθος «να βρέθηκε στη συζήτηση».

 

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ. Μπίτσιος μας είπε ψέματα», είπε ο κ. Καμμένος και υποστήριξε ότι «παίχτηκε ένα παιχνίδι απο την Προεδρία της Δημοκρατίας» σε βάρος του κόμματός του. Ειδικότερα, είπε ότι ο κ. Παπούλιας ίσως παραπλανήθηκε και χαρακτήρισε «περίεργη» τη στάση του κ. Μπίτσιου.

 

«Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας», ανέφερε ο Π. Καμμένος και κάλεσε τα κόμματα να καταθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, με σαφείς θέσεις ώστε «να ξέρει ο κόσμος τι θέλει να κάνει ο καθένας»