Kαμμένος: Ο Τσίπρας δέχθηκε πιέσεις από τη Μέρκελ για τη Συμφωνία των Πρεσπών- Νέο σποτ από τους ΑΝΕΛ

Kαμμένος: Ο Τσίπρας δέχθηκε πιέσεις από τη Μέρκελ για τη Συμφωνία των Πρεσπών- Νέο σποτ από τους ΑΝΕΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για «κοινή γραμμή στην παράδοση του όρου "Μακεδονία"» έκανε ο Πάνος Καμμένος. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανάφερε πως ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε πιέσεις από την Άνγκελα Μέρκελ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Επιτέθηκε παράλληλα στη ΝΔ πως αναγνώρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως συνταγματική και νόμιμη και αναρωτήθηκε γιατί έκανε πίσω και δεν κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, μολονότι τόσο οι ΑΝΕΛ όσο και ο Σταύρος Θεοδωράκης, για λογαριασμό του Ποταμιού, είχαν πει ότι θα την στηρίξουν.

«Εάν η θέση της ΝΔ ήταν καθαρή, σήμερα θα είχαμε μπλοκάρει τη Συμφωνία» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος. 

«Ο Ζάεφ μιλά για μακεδονικό λαό και μακεδονική γλώσσα» είπε ακόμη ο Πάνος Καμμένος, ενώ δεν έκρυψε πώς αισθάνεται ότι τον εξαπάτησαν όχι μόνο ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, αλλά και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Επανέλαβε, δε, όταν εάν στον επερχόμενο ανασχηματισμό υπάρξουν πρώην στελέχη των ΑΝΕΛ, που θα πάρουν χαρτοφυλάκια, αυτό θα συνιστά «casus belli».

Στη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκε και απόσπασμα από νέο σποτ των ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, το οποίο θα προβληθεί ολόκληρο αύριο, μέρα που ψηφίζεται η συμφωνία στη βουλή. 

Το βίντεο δείχνει μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η οποία ξαφνικά αποκτά το πρόσωπο και τη φωνή του Ζόραν Ζάεφ. Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ λέει «Είναι σαφώς αποδεδειγμένο ότι είμαστε Μακεδόνες, ότι μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα και είναι σημαντικό ότι από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να το αρνηθεί κανείς».

Τότε ακούγεται στο σπικάζ: «Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν μπορεί να μιλήσει. Θα αφήσουμε τον Ζάεφ να μιλάει εκ μέρους του;».

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM