Καμμένος: Ο βουλευτής Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια

Καμμένος: Ο βουλευτής Παπαδόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ μου ζητούσε ρουσφέτια Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Στην αντεπίθεση περνά ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας στις αιχμές βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος, του είχε ζητήσει στρατιωτικά ρουσφέτια στο παρελθόν. 

«Έβαλαν αυτόν τον φουκαρά από τα Τρίκαλα, τον Παπαδόπουλο να με χτυπήσει ο οποίος είχε φέρει κάτι ρουσφέτια στρατιωτικά και του είπα αγόρι μου φύγε δεν κάνουμε πλέον ρουσφέτια. Έλεγαν στον φουκαρά ότι ο Καμμένος ανοίγει νέες βάσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος είχε επιτεθεί, χθες, στον Καμμένο κατά την κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ λίγες ώρες αργότερα είχε καλέσει εμμέσως τον πρωθυπουργό, να απομακρύνει τον κυβερνητικό εταίρο από το υπουργείο Άμυνας. 

«Θα ήταν έντιμο και για εκείνον και για μας να φύγει από το υπουργείο Αμυνας. Δεν γίνεται να διαφωνεί ο υπουργός Αμυνας με τον υπουργό Εξωτερικών. Θεωρώ ότι θα ήταν ένα σενάριο τίμιο να φύγει από την κυβέρνηση. Μπορεί να στηρίζει την κυβέρνηση για όλα τα ζητήματα που θέλει, για την κάθαρση, για την οικονομία, για την ανασυγκρότηση της χώρας, για τις μεταρρυθμίσεις που οφείλουμε να κάνουμε και να έχει την διαφορετική του άποψη γύρω από το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό είναι δικαίωμα του, θα μπορούσε να το κάνει χωρίς να είναι υπουργός Αμυνας», δήλωσε ο Παπαδόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά. 

Η κόντρα με την Εφημερίδα των Συντακτών

 

Αναφερόμενος στη διαμάχη του με την Εφημερίδα των Συντακτών, την οποία κατηγορεί για ψευδές δημοσίευμα σχετικά με τη «συγνώμη» του στον Αλέξη Τσίπρα, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Μπορεί να ήταν και η πρώτη φορά που δεν μιλήσαμε με τον κ. Τσίπρα από την Αμερική και είδα να γράφονται και πρωτοσέλιδα. Δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ρωτήσει, έγραψε ηλιθιότητες».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM