Kαμμένος: Έρχονται καλύτερες ημέρες από φέτος το καλοκαίρι

Kαμμένος: Έρχονται καλύτερες ημέρες από φέτος το καλοκαίρι Facebook Twitter
4

"Φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο" έλεγε πριν λίγες μέρες από την Κύπρο ο  πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος,

 

Ωστόσο στην σημερινή του ομιλία στο 2ο Τακτικό της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων φαίνεται πως αν και δεν χάνει την αισιοδοξία του , το χρονοδιάγραμμα άλλαξε.

 

Στην ομιλία του ευχαρίστησε την πρόεδρο της Νεολαίας και σημερινή εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τα στελέχη και τα μέλη της Νεολαίας ΑΝΕΛ και τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το "μόνο καινούργιο κίνημα που γεννήθηκε μετά την μεταπολίτευση, καταφέρνοντας να επιβιώσει μετά από πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και να αντισταθεί στην μεγαλύτερη επίθεση, με όλα τα μέσα, που δέχθηκε ποτέ πολιτικός οργανισμός."


Ο κ. Καμμένος είπε ότι οι ΑΝΕΛ συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας προασπιζόμενοι τις αρχές και τις αξίες τους και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα "γιατί αυτή η δυνατότητα της έντιμης συνεργασίας, αλλά και της πολιτικής διαφωνίας εκεί που διαφωνούμε, είναι κάτι το οποίο έγινε σεβαστό και από την άλλη πλευρά, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ."



Αναφερόμενος στην σημερινή πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τον κ. Ντάισελμπλουμ ο οποίος ερωτηθείς από το Reuters "αν η Ελλάδα προχωρά σε 4ο Μνημόνιο", είπε "όχι, αυτά τα λένε μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης".
"Κανένα μνημόνιο δεν υπογράφει η Ελλάδα" πρόσθεσε ο κ Καμμένος, αναφέροντας στην συνέχεια ότι "βγαίνουμε με την τελευταία αυτή αξιολόγηση που γίνεται από την πολιτική των μνημονίων και την επιβολή πολιτικών."


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι "με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες, τις οποίες θα τις δούμε από φέτος το καλοκαίρι."


Έκανε λόγο για έλευση επενδύσεων και αρχή αναπτυξιακής πορείας και υπογράμμισε ότι "αυτό το καταφέραμε εμείς. Η κυβέρνηση "στάθηκε όρθια όλο αυτόν τον χρόνο, χάρη στους Ανεξάρτητους Έλληνες".


Ο κ. Καμμένος εν αναμονή και των αποτελεσμάτων της συνάντησης Ομπάμα-Μέρκελ είπε ότι "υπάρχει ευθεία επέμβαση των ΗΠΑ υπέρ της Ελλάδος για την τακτοποίηση πλέον της ρυθμίσεως του χρέους, γιατί ή θα γίνει διαγραφή του χρέους-πλέον όλοι το αποδέχονται- ή θα γίνει τέτοια επιμήκυνση του χρέους όπου ουσιαστικά το χρέος θα σβήσει μέσα σε δεκαετίες με επιτόκια που θα βρίσκονται κάτω από τα επιτόκια που σήμερα δεν δίνονται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Και αυτό το πέτυχε αυτή η κυβέρνηση."


Ο κ. Καμμένος είπε ότι το σημαντικό σύνίσταται στο να κερδίσει η Ελλάδα "τα χαμένα χρόνια της πολιτικής των μνημονίων, της πολιτικής που οδήγησε ο Γιώργος Παπανδρέου και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τον τόπο."


Ταυτόχρονα επισήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει πλέον να δημιουργήσουν "πολύ σοβαρές κινηματικές δομές" και πρότεινε την προετοιμασία λειτουργίας "δημοκρατικού Κινήματος όχι μόνο κατά τη διάρκεια των συνεδρίων ή των συνεδριάσεων των πολιτικών επιτροπών, αλλά όλη τη διάρκεια του χρόνου."


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι "πρέπει να αλλάξουμε την πατρίδα μας" διαβεβαιώνοντας στην συνέχεια ότι "σε κεντρικό επίπεδο, η εποχή της διαπλοκής τελείωσε".


"Κανείς δεν λέει ότι ήδη βρίσκονται προφυλακισμένοι περισσότεροι από 20 μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι είχαν την απόλυτη στήριξη του συστήματος μέχρι σήμερα. Κανείς δε λέει ότι πια τη δύναμη που είχαν κάποια πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εκδοτών, δεν πουλάνε ούτε 10.000 εφημερίδες. Δεν θα σας πει κανείς ότι πλέον δεν περνούν τα συστήματα τα οποία είχαν στήσει ακόμα και στον κρατικό μηχανισμό μέχρι και σήμερα" πρόσθεσε.


Επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν είναι μια απλή χώρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αλλά γεωπολιτικά "έχει πολύ μεγάλο ρόλο σε ένα νέο κόσμο που γεννιέται μέσα στην Μεσόγειο", ενώ τόνισε οτι σε μια ευρύτατη περιοχή που κλυδωνίζεται, ενώ ταυτόχρονα η Ευρώπη ταλανίζεται με το δημοψήφισμα του «Brexit» και με έλλειψη πολιτικής συνοχής, η Ελλάδα αποτελεί τον μόνο πυλώνα σταθερότητας ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ειρήνης στην περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ο "άξονας σταθερότητας που έχει επίκεντρο την Ελλάδα είναι και το κέντρο του ενεργειακού κόμβου της Ευρώπης. Από την Ελλάδα θα περάσουν οι αγωγοί του φυσικού αερίου. Από την Ελλάδα θα περάσουν οι αγωγοί του ηλεκτρικού που ξεκινούν από τη Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη. Ο «δρόμος του μεταξιού» ξεκινά από την Κίνα και σταματά στην Αίγυπτο. Για να προχωρήσει προς την Ευρώπη θα περάσει πάλι από την Ελλάδα."

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

Πολιτική / Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ψηφίστηκε η άρση της ασυλίας της

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας ζήτησε εξαρχής να μην συζητηθεί η υπόθεση στην Ολομέλεια της Βουλής , υποστηρίζοντας ότι στόχος είναι να περιοριστεί η δημόσια παρέμβασή της και να ανακοπεί η κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ

Πολιτική / Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων - Τι ανέφερε για συντάξεις χηρείας

Η υπουργός Εργασίας προανήγγειλε μια σημαντική ρύθμιση για τους υγειονομικούς αλλά και νομοσχέδιο για την ισότητα των αμοιβών μεταξύ γυναικών και ανδρών που κατέχουν την ίδια εργασιακή θέση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Του είπα αυτό είναι τρίτο μνημόνιο και μου είπε "μη λες τέτοιες λέξεις"»

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας για την κρίσιμη περίοδο του 2015, περιγράφει μεταξύ άλλων μια σκηνή με τον Αλέξη Τσίπρα και τον τότε αρχηγό των Podemos, σχολιάζοντας τα «σπαστά αγγλικά» του πρώην πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ GLOBAL SUMUD FLOTILLA

Πολιτική / «Global Sumud Flotilla»: Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ για τους Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στον στολίσκο

Στην ανακοίνωση του υπουργείου επισημαίνεται πως η ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να παράσχει κάθε δυνατή προξενική συνδρομή
THE LIFO TEAM
ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια