Καμίνης: «Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει»

Καμίνης: «Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει» Facebook Twitter
3

«Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει σε μία εποχή που όλα αλλάζουν», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε αναφορά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, λίγο μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων Κακλαμάνη και Σπηλιωτόπουλου.  Ο κ. Καμίνης, που θα είναι και πάλι υποψήφιος, εκτίμησε ότι «ο δρόμος της νέας αντίληψης, που επέλεξαν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι το 2010, θα συνεχιστεί».

Ο κ. Καμίνης σε συνέντευξη Τύπου μίλησε για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Έργον Αθήνα που είναι σε εξέλιξη εδώ και έναν χρόνο. Όπως είπε, το πρόγραμμα αυτό διασφαλίζει τη δημιουργία τουλάχιστον 600 νέων θέσεων εργασίας και τη στήριξη σχεδόν 900 νέων επιχειρήσεων στο δήμο.  

Ανέφερε επίσης ότι ο δήμος της Αθήνας είναι από τους πρώτους δήμους στην Ευρώπη ο οποίος επιδίωξε και διασφάλισε 120 εκατ. μέσω του ΕΣΠΑ για να εφαρμόσει πρόγραμμα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης συνέργειες με την ακαδημαϊκή κοινότητα, προς την κατεύθυνση στήριξης των καινοτομικών ιδεών.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ίσως υπερβολικά χαμηλών τόνων για τον δήμο μας...Βέβαια έπεσε σε πολύ άσχημη περίοδο με δυσκολίες και με μια κληρονομιά από τον προηγούμενο τρομερή...Άντε να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος τώρα...