Καφαντάρη: Δεν θα πληρώσουν οι φτωχοί τα 5,5 δισεκ. των μέτρων

Καφαντάρη: Δεν θα πληρώσουν οι φτωχοί τα 5,5 δισεκ. των μέτρων Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
6

Την άποψη ότι δεν θα πληρώσουν τα φτωχά στρώματα τα νέα μέτρα ύψους 5,5 δισεκ. ευρώ που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους Θεσμούς, εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος Χαρά Καφαντάρη. Παρότι τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν, όπως όλα δείχνουν και φόρους στην κατανάλωση, η βουλευτής ανέφερε απαντώντας στην κ. Ασημακοπούλου της Ν.Δ. ότι η «μεγάλη διαφορά» με την αξιωματική αντιπολίτευση  είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των φτωχών και των μεσαίων στρωμάτων. «Θα πληρώσουν πάλι οι φτωχοί;» διερωτήθηκε ρητορικά η κ. Καφαντάρη για να απαντήσει η ίδια: «Όχι:» για να υποστηρίξει στη συνέχεια ότι θα επιβαρυνθούν τα μεγάλα εισοδηματικά στρώματα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Πολιτική / Βρούτσης προς Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Η Πολιτεία είναι αποφασισμένη, δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή

Μετά τα επεισόδια στο ΣΕΦ και την αναβολή του 3ου τελικού Παναθηναϊκού–Ολυμπιακού, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προειδοποιεί για άμεση διακοπή του πρωταθλήματος σε περίπτωση επανάληψης βίας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

5 σχόλια
Ένας ξένος δε θα καταλάβαινε ποτέ τον ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας που έχουν οι Έλληνες με τη κυβέρνησή τους. Πριν διαψευστεί κάτι είναι πιθανότητα, μετά τη διάψευση είναι βεβαιότητα.
To πιο απλο, η αυξηση στην βενζινη φερνει αυξησεις στα παντα αναγκαστικα. Ηταν τυχεροι στον ΣΥΡΙΖΑ που εχουν 30 δολαρια το βαρελι και ηταν χαμηλη η βενζινη, για να δουμε πως θα πανε αυξανοντας την τιμη της.Στο τελος ειμαι περιεργος αν θα προλαβουν το ελικοπτερο για να φυγουν...