Ηλιόπουλος: Τους χιλιάδες εγκλωβισμένους σε Μεσογείων, Κηφισίας & Μαραθώνος ποιος θα τους αποζημιώσει;

Ηλιόπουλος: Τους χιλιάδες εγκλωβισμένους σε Μεσογείων, Κηφισίας & Μαραθώνος ποιος θα τους αποζημιώσει; Facebook Twitter
0

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας και την προαναγγελία αποζημιώσεων για τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, δεδομένου ότι εγκλωβίστηκαν αθροιστικά πολλαπλάσιοι πολίτες σε πολλές οδικές αρτηρίες και συρμούς. 

«Η πρωτοφανής ταλαιπωρία των πολιτών σε μια προαναγγελθείσα κακοκαιρία έχει έναν και μόνο υπεύθυνο: τον κύριο Μητσοτάκη», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, κάνοντας λόγο για «γελοιότητα του εξαφανισμένου Κ. Μητσοτάκη», που «ξεπερνά κάθε όριο».

Χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό «εθισμένο στην επικοινωνιακή διαχείριση» για τις ανακοινώσεις αποζημιώσεων και αναρωτιέται: «Στους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι για ατελείωτες ώρες στη Μεσογείων, την Κηφισίας, τη Μαραθώνος και δεκάδες άλλους δρόμους, ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους εκατοντάδες επιβάτες που εγκλωβίστηκαν σε συρμούς του τρένου ποιος θα δώσει αποζημιώσεις; Στους πολίτες που συνεχίζουν να περνούν τον χιονιά χωρίς ρεύμα και θέρμανση ποιος θα δώσει αποζημιώσεις;».

«Ας αφήσει το επικοινωνιακό θέαμα ο κύριος Μητσοτάκης και ας προσπαθήσει να βάλει τάξη στο χάος που δημιούργησε. Αυτό περιμένει η ελληνική κοινωνία», προσθέτει ο κ. Ηλιόπουλος λέγοντας ότι η κοινωνία «στη συνέχεια περιμένει μια ουσιαστική απολογία για τις αυτάρεσκες διαβεβαιώσεις ετοιμότητας που βούλιαξαν μέσα στις λάσπες της πραγματικής ζωής».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM